Гергана от “Женени от пръв поглед” излиза с най-умния ММА боец


Гергана от “Женени от пръв поглед” излиза с най-умния ММА боец

Приятелство, прераснало в любов - така Гергана Капзамалова от “Женени от пръв поглед”, описва връзката си с ММА боеца Деян Топалски.

Двойка са отскоро, но всъщност се познават отдавна. Миналия месец се срещат случайно в Пловдив покрай общ познат и оттогава възобновяват отношенията си. Първо като добри приятели, а след това стават по-близки, пише в. "24 часа".

Влюбени са един в друг, но все още не обсъждат открито много-много чувствата си. Само най-близките им знаят колко са сериозни намеренията им. Виждат ги щастливи на 31-ия рожден ден, който Гергана празнува в Созопол в края на юни.

Капзамалова стана популярна след участието си в “Женени от пръв поглед”, въпреки че за нея тв експериментът на Нова телевизия с Георги, за когото се омъжи, се оказа неуспешен. Тя е регионален мениджър на чужда марка за дрехи.

Деян Топалски се прочу като ММА боеца, чийто коефициент на интелигентност е като на Бил Гейтс - 143 точки. Според статистиката хората с подобен резултат са около 0,2% в света. След като разбира това и Гергана решава да се тества - нейният резултат също е отличен - 140 точки.

Топалски, който е един от първенците в бойните изкуства у нас, е завършил индустриален мениджмънт в Техническия университет в София.

Гергана Капзамалова и Светлана Кирова, която също участва в “Женени от пръв поглед”, започнаха наскоро общ бизнес - курс с авторска програма с упражнения, която за много кратко време оформя тялото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама