Ема Стоун ще играе на Бродуей


Ема Стоун ще играе на Бродуей
Снимка: Getty Images/Guliver

Продуцентите на новата постановка на бродуейския мюзикъл "Кабаре" сложиха край на спекулациите около театралния дебют на Ема Стоун. Те потвърдиха, че младата актриса ще се превъплъти в ролята на Сали Боулс, съобщават Ройтерс и Асошиейтед прес.

Името на Стоун и преди беше свързвано с бродуейската продукция. 25-годишната звезда от "Невероятният Спайдър-мен" обаче не можа да приеме ролята по-рано заради натоварения си филмов график, припомня БТА.

Сега продуцентите на шоуто съобщават, че актрисата ще замени Мишел Уилямс в ролята на главната героиня Сали Боулс и ще си партнира с носителя на награда "Тони" Алън Къминг. Уилямс приключва участието си през ноември. Къминг ще играе конферансието в клуб "Кит Кат" до края на март.

Мюзикълът "Кабаре" е адаптиран по романа "Сбогом на Берлин" (1939) на Кристофър Ишъруд. Най-известното превъплъщение в образа на Сали Боулс е на Лайза Минели, която пресъздава героинята в предишна постановка на Бродуей, както и на големия екран във филма "Кабаре" на Боб Фос, припомнят агенциите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама