Джулия Робъртс отказала да си направи лифтинг


Джулия Робъртс отказала да си направи лифтинг
Снимка: Getty Images/Guliver

Джулия Робъртс изложила на значителен риск своята кариера, като загърбила пластичната хирургия и твърдо отказала да се подмладява чрез скалпела, съобщава сайтът Контактмюзик.

В интервю пред сп. "Ю" 46-годишната екранна дива довери, че отказвайки лифтинг в по-зрелия си период, тя е нарушила холивудските стандарти.

Джулия Робъртс е лице на парфюма на "Ланком" "La vie est belle" (Животът е хубав"). Когато подписвала договора си с престижната марка Робъртс настоявала да бъде "застаряващ модел" и да използват услугите й, дори когато прехвърли 50-те, тоест най-малко още 5 години.

Култовата актриса от "Хубава жена" изтъква здравословния си начин на живот и семейното щастие като фактори, които й помагат да не се тревожи от белезите на старостта. Поради тази причина тя не приемала нещата твърде на сериозно, което я правело щастлива. Вътрешното сияние, според нея, било по-важно от лифтинга.

Робъртс се оценява като "мъжко момиче" и не държала да бъде сред петте най-добре изглеждащи актриси по бикини.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама