Театър "Азарян" отново отваря врати


Театър "Азарян" отново отваря врати
Снимка: Театър Азарян

Театър "Азарян", намиращ се в НДК, отваря врати с изцяло обновено пространство. Официалното откриване ще се случи с премиера на постановката "Семейство Едисън от 2-ро авеню", в която участват Кръстю Лафазанов и Емануела Шкодрева.  Представленията са на 26 и 30 април.

Повече за пиесата

"Семейство Едисън от 2-ро авеню" е продукция на плевенския драматично-куклен театър „Иван Радоев", в партньорство с НДК. Участват актьорите Кръстю Лафазанов и Емануела Шкодрева. Режисьор е Антон Угринов.

Пиесата е по текстовете на световния комедиен драматург Нийл Саймън, смятан за майстора на бродуейската комедия. През 1971 г. спектакълът „Затворникът от второ авеню“ e представен за първи път на Бродуей, а четири години по-късно се появява и филмова адаптация със същото име.

След премиерата, театър "Азарян" ще продължи да се утвърждава като дом на всички сценични изкуства, имайки предвид уникалната за цяла България амфитеатрална зала и сцена със завидни технически възможности, казват от НДК. По думите им сценичното пространство ще посрещне гостите си с нови елегантни стъклени прегради пред основния си вход, зад който тържествен уют ще придава голям червен килим. Интериорът е освежен и с озеленяване.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама