Рита Ора се завръща с нов сингъл


Рита Ора се завръща с нов сингъл

Рита Ора се завръща на музикалната сцена с новия си сингъл "Poison", първото музикално предложение от певицата за годината.

"За мен беше много важно да се върна с правилната песен, тъй като доста време отсъствах от сцената“ – споделя Рита Ора. Измина близо една година от последния самостоятелен сингъл на Рита, озаглавен "Never Let You Down", който оглави британския сингъл чарт. Последваха няколко много успешни колаборации на певицата с някои от най-актуалните имена в музиката: суперхитът "Black Widow" с Iggy Azalea, "Doing It" с Charli XCX и последното сътрудничество с Charles Hamilton и песента "New York Raining”.

В момента Рита Ора е в студио и записва песни за втория си студиен албум, планиран да излезе през есента на т.г.

Дебютният албум на певицата, озаглавен "Ora“ беше издаден през 2012г. и включва три номер едно сингли: "RIP", "How We Do" и "Hot Right Now".

"В музикално отношение новият албум е доста различен от предишния. Чувствам се пораснала и съм с усещането, че Ora беше преди сто години.. Новите ми песни все още са поп, но звученето е различно, има повече дълбочина и меланхолия“, казва Рита Ора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама