Ема Томпсън пише сценария за Бриджет Джоунс 3


Ема Томпсън пише сценария за Бриджет Джоунс  3
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската актриса Ема Томпсън е призована на помощ, след като звездите от екипа са изразили недоволството си от сценария за третия филм от поредицата за Бриджет Джоунс, съобщ Контактмюзик.

Говори се, че 55-годишната Томпсън вече се е заела с преработването на сценария, предложен от писателката Хелън Филдинг и Дейвид Никълс. Филмът ще бъде адаптиран по третия роман на Филдинг от поредицата, "Бриджет Джоунс: Луда по момчето". Лентата ще бъде озаглавена "Бебето на Бриджет Джоунс".


"Случващото се около филмовата адаптация на третия роман е истински кошмар. Звездите от екипа не харесват предложения сценарий и се надяват, че нещата ще се подобрят след намесата на Ема Томпсън, която ще внесе типичното британско очарование", казва за в. "Сън" неназован източник, запознат с проекта.

Звездите от екипа, сред които се смята, че отново са Рене Зелуегър и Колин Фърт, имат вяра в Ема Томпсън, след като актрисата написа сценария и се снима във филма "Бавачката Макфий" заедно с Фърт, и спечели "Оскар" за адаптацията си на романа "Разум и чувства" от Джейн Остин (1995). Томпсън освен това е близка с Ричард Къртис - автора на сценариите за първите два филма от поредицата за Бриджет Джоунс.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама