DARA от X Factor с първо видео


DARA от X Factor с първо видео

Силен дебют в разгара на лятото направи сензацията от X Factor Дарина Йотова-DARA. Тя прикова вниманието на публиката и журито още с появата си на кастинга и благодарение на таланта и яркото си присъствие на сцената и извън нея, бързо се превърна в един от най-коментираните участници от четвъртия сезон на формата и достигна до неговия финал.

По първият си сингъл, "Кво не чу", тя е работила с някои от най-близките си приятели – Pavell, Искрен Тончев-Искрата и Николай “Х” Николов.

Резултатът е парче с енергичен ритъм, денсхол бийт и рага отпявания. Текстът му е вдъхновен от лична история, която DARA споделила още при първата среща в студиото. Финалните щрихи в микса и мастъра на композицията е положил шведският хитмейкър Ollipop.

Премиерата на видето към песента се състоя на 15 юли. Клипът е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев, а хореографията и много от идеите, реализирани в клипа, са на Милен Данков. В част от сцените изпълнителката и танцьорите от Dance Studio 121 носят специално изработени за проекта костюми по идея на DARA.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама