OneRepublic с първи концерт в България


 OneRepublic с първи концерт в България

Звездната банда OneRepublic пристига за първи път в България на 2 юни в зала „Арена Армеец“ по покана на Balkan Entertainment Company.

Авторите на "Counting Stars", "If I lose myself", "Love runs out", "Apologize", "Good Life" и още много хитове избраха София за една от спирките в световното им турне "Native Tour“.

Eдва ли има човек, който не е чувал хитовия дебютен сингъл “Apologize”. Парчето е от първия албум на OneRepublic "Dreaming Out Loud" (2007), който масово оглавява световните музикални чартове и категорично печели международния успех на бандата. Следва Waking Up от 2009, който допълва стила им с внушителен хибрид между поп и рок с елементи на електронна музика, госпел, блус и фолк. Раждат се парчетата „All the Right Moves,” “Secrets” and “Good Life.” Дръзкото продължение на OneRepublic e третият им албум "Native", издаден през март миналата година. Достигнал номер 4 в класацията на Billboard Top 200, той предлага свръхдоза буен, ритмичен, но същевременно ефирен и нежен рок. Свежото звучене превръща "Native" в модерен албум, пълен с хитове като “Love Runs Out”, “I Lived”, "If I lose myself, които несъмнено ще чуем в зала „Арена Армеец“ на 2 юни.

Билетите тръгват в продажба този петък, 28 ноември, онлайн на eventim.bg и в централния офис на компанията в София. А от понеделник и в мрежата на Eventim в цялата страна. Цените на билетите - от 65 до 110 лв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама