Различни и силни жени в календара на Pirelli за 2016


Различни и силни жени в календара на Pirelli за 2016

Свикнали сме с традицията на Pirelli да правят календарите си от горещи по-горещи. Моделите им винаги са сред най-успешните имена в сферата на модата, те винаги са били слаби, високи и перфектни.

Съвсем не сме на мнение, че тази година избраните за иконичния календар са жени, които биха могли да останат на по-заден план. Те също са все така сексапилни, различни обаче в своята красота и определено неочаквани.

Светът на модата и красотата непрестанно се променя, така че приемаме с отворени обятие различността, на която се спират от Пирели за календар 2016. Сред имената на 13-те звезди виждаме Серена Уилямс, Йоко Оно, Пати Смит, Наталия Водянова, Тави Гевинсън, Ейми Шумър. Това са само част от целия звезден бум, който ще видим в пълнота на 30 ноември в Лондон. Списъкът му включва писателки, моделки, актриси, режисьорки, спортиски, певици, жени, които са показали на света своят чар и сила чрез различни сфери и дейности.

Фотограф на календара е Ани Лейбовиц, която заснема сексапилни жени без никаква доза преструвки. Тя казва: “Започнах да мисля за ролята, която жените играят в света, жените, които са постигнали нещо в живота си. Мислех, че те трябва да изглеждат силни, не само психически, но и физически. Този календар е толкова прекрасно различен. Това е промяна. Идеята е да няма никакви претенции в тези снимки, всичко да бъде ясно.”

Жените на Pirelli са това, което са и не се страхуват да покажат себе си. Зад всяка една от тях стои история, сила и промяна, която вдъхновява милиони по света. Точно това прави портретите им толкова интимни и истински. Защото те са жените на новото време- силни, смели и винаги готови за нови подвизи. Календарът за 2016 година няма да търси секс, голота, поза, той ще е като огледало на истинската жена.

 

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама