В луксозния дом на Тамара Екълстоун


В луксозния дом на Тамара Екълстоун

Дъщерята на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, сподели, че обожава дома си. И ние напълно я разбираме защо – 57 стаи, луксозно обзавеждане и всичко това на стойност 70 милиона паунда. Освен това имотът се намира на най-скъпата улица в Лондон.

Тамара живее в къщата със съпруга си Джей Рутланд и тяхната 5-месечна дъщеря София от една година.

Невероятната сграда, построена в началото на 90-те, има четири етажа над земята и два под земята, като цената й почти се е удвоила след 2-годишния ремонт, завършен през 2013 г.

"Рядко такива къщи излизат на пазара. В минутата, в която влязох в нея, разбрах, че ще бъде страхотен семеен дом.“

Въпреки че имотът има толкова много стаи, след раждането на малката семейството прекарва по-голяма част от времето си само в три.

"Изглежда, че основно живее само в три стаи: кухнята, където правя закуска, това е моята крепост; в хола, където релаксираме и гледаме телевизия; и нашата спалня, където София също си има легло“, сподели 30-годишната Тамара пред „Дейли Мейл“.

За съпруга си тя казва: "Той има собствено мнение и ми казва, ако греша или се държа глупаво. Винаги получавам честен отговор. Той е страхотен баща и съпруг и е най-добрият ми приятел. Също така е много важно за мен, че се разбира добре с баща ми.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама