Тези 3 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през септември 2024


Тези 3 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през септември 2024
Снимка: iStock

Това са зодиите, за които има голяма вероятност да срещнат любовта през този септември. 

Телец

Телците ще са неподготвени за това, което ги очаква в романтичните отношения този месец, но няма нищо по-приятно от това да ги гледате как правят грешки, за да импровизират. Това, че са хванати неподготвени, понижава защитата им и вместо това не им остава нищо повече от истинските им реакции в момента. За техен късмет, там се случва магия с този непознат. Случайна среща в бар, кафене или магазин ще повлияе на бъдещето им по начин, който те дори не могат да разберат в момента. Този човек ще бъде техният най-добър приятел и човекът, който прави живота красив, дори в дните, когато всичко, което може да се обърка, се случва. Телците познават доброто нещо, когато го видят, дори и да е това, което най-малко са очаквали.

Близнаци

Близнаците се чувстваха самотни това лято, но септември има точното лекарството за тях. Някой, който се е опитвал също толкова усилено, колкото и те, за да срещне своя партньор, партньор в живота, който споделя тяхната страст към живота и всичко, което той може да предложи. И двамата много са пътували и са обичани от кръга си от приятели. И двамата са прекарали време в опознаване на себе си и в крайна сметка имат конкретна представа какво търсят в любовта. На хартия изглежда, че и двамата имат всичко, което всеки може да иска от живота, но единственото нещо, което отчаяно желаят, е някой, с когото да го споделят. Ръка, която те могат да държат. И този септември Близнаците ще намерят човека, от когото наистина имат нужда.

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Водолей

Водолеите са се съсредоточили толкова много върху всичките си отговорности, че наистина не са отделили никакво време за себе си и определено не са полагали усилия до момента. Противно на убеждението им, че нищо няма да дойде при тях, освен ако не работят за това, любовта идва неканена този месец. Но за разлика от всеки друг гост, този човек е тук, за да чака Водолея, вместо да изисква от него да играе ролята на домакиня. Това е човек, който ще отиде направо до хладилника и ще приготви лека закуска, без да бъде подканен. Някой, който ще донесе одеяло на Водолея, когато му е студено и ще напълни бутилката му с вода. Някой, който ще им позволи да се отпускат. И веднъж Водолеите ще си позволят да бъдат бебета, вместо да играят родители.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама