Таро карта за всяка зодия за 9 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 9 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 9 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Висшата жрица

Въпреки че може да успеете да намерите мъдрост в света, много от отговорите, които търсите, се намират вътре. Това е прекрасно време да успокоите външните шумове и да намерите време да се свържете със себе си и интуицията. Оттам можете да намерите поток от насоки, когато сте запознати с неговия тих, тих глас.

Телец

Карта Таро: Девет пентакли

Имате всичко, от което се нуждаете. Създавате сигурна основа и осигурявате себе си. Това е прекрасно време да разнообразите потоците си от доходи и да се облегнете на красотата на самоувереността.

Близнаци

Карта Таро: Два меча

Когато сте на кръстопът, може да почувствате объркване или натиск да направите труден избор, Близнаци. В тези моменти можете да се доверите, че независимо от избора ви, ще стигнете там, където трябва да бъдете. Оттам може да имате повишена яснота в коя посока да вървите.

Вижте още: От какво трябва да се освободи всяка зодия през октомври 2024

Рак

Карта Таро: Десет чаши, обърната

Когато срещнете конфликт във вашите взаимоотношения, любопитството е ключово. Питането защо и стремежът да разберете, вместо само да бъдете чути, може да ви помогне да възстановите хармонията, връзката и удовлетворението, за които копнеете.

Вместо да сочите с пръст, по-ефективно е да разпознаете грешките и да предприемете действия, за да продължите напред.

Лъв

Карта Таро: Смърт

Пригответе се, може да навлизате в нова глава. Въпреки че промяната може да бъде страшна, вие имате всичките си уроци и опит досега.

Можете да се доверите, че настоящите ви знания ще ви подкрепят и пропуските ще бъдат запълнени по пътя. Добре е, ако не знаете всичко, преди да се намесите; това е основното пространство за учене и израстване!

Дева

Карта Таро: Рицар на мечовете

Това е най-доброто време да се съсредоточите върху целите си и да ръководите с намерение. Може да сте имали идея какво искате да бълбука в главата ви от известно време, но сега е моментът да ги приложите в действие.

Не забравяйте, че с фокус и план можете да постигнете всичко, което искате. Разчитайте на своите възможности, силни страни и ги оставете да ви водят.

Везни

Карта Таро: Четворка чаши, обърната

Добри новини, Везни. Пробивът е на хоризонта, ако сте се чувствали като че ли сте срещнали съпротива, стагнация или сте били в коловоз. Може да намерите подновена енергия и мотивация.

Това е прекрасно време за размисъл, изследване на това, което не работи за вас, и поставяне на ежедневни цели, които бихте искали да постигнете.

Скорпиони

Карта Таро: Присъда

Разочарованието или преценките с другите могат да разкрият какво е вътре във вас. Всеки път, когато се сблъскате с неудобни емоции, можете да увеличите знанията и осъзнаването си просто от любопитство.

Това е прекрасно време да помислите и да разберете как вашите очаквания към другите могат да отразяват вашите очаквания към вас самите.

Стрелец

Карта Таро: Рицар на пентакли, обърната

Ако не ви харесва как вървят нещата, можете да вземете това, което е във ваш контрол, за да ги промените. Въпреки че може да има някои фактори в живота, които не можете да контролирате, овладявайки каквото можете, прави всичко различно. Това включва как реагирате на нещата и какво правите с това, което имате. Ако се чувствате неудовлетворени или на ръба на прегаряне в някои области, преценете какво може да не работи и какво можете да направите по въпроса.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2024

Козирог

Карта Таро: Четворка жезли

Какво предизвиква радост във вас? Това е прекрасно време да се върнете към детски дейности и неща, които ви дават почивка. Може да ви хареса да рисувате или да говорите с приятели за цял живот. Мислете извън кутията и нарушете няколко правила, ако искате. Бъдете креативни.

Водолей 

Карта Таро: Шест пентакли

Щедростта е красиво нещо. Вместо да гледате на дарбите си към другите като на загуба за себе си, помислете за въздействието, което те могат да имат. Оттам може да намерите радостта и удовлетворението от даването.

Това е прекрасно време да бъдете щедри с вашите ресурси, включително време и знания, и да давате на благотворителни организации, които ви интересуват.

Риби

Карта Таро: Крал жезли, обърната

Правенето на грешки или наличието на слабости, върху които трябва да работите, не е краят. Това не ви прави лош човек.

Поглъщането на тази истина ви позволява да се справяте със злополуките със сила и способност да израствате от тях. Това е отличен момент да осъзнаете всяка импулсивност или области, които може да трябва да развиете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама