Таро карта за всяка зодия за 7 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 7 юни 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 7 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Крал мечове - обърната

Когато ви бъде дадена отговорност или напредък в дадена област, внимавайте да я управлявате добре и да поддържате здрави мотиви. Тази карта предупреждава срещу злоупотреба с власт и поставя под въпрос определено лидерство. Това е добър момент за оценка на мотивацията или поведението на работното място, особено вашето.

Телец

Карта Таро: Рицар на пентакли

Тази карта показва способността ви да си поставяте цели и да определяте най-добрия курс на действие, за да ги постигнете! Това е добър момент да реализирате точно това, особено когато наближаваме лятото, да оцените вашите визии и желания, може би да създадете спомени или да се впуснете в приключението и да направите планове с приятели за това.

Вижте още: Късметче за всяка зодия за 7 юни 2024

Близнаци

Карта Таро: Кралица пентакли

Пътуването невинаги е такова, каквото бихме искали да бъде, Близнаци. Въпреки че вече може да се чувствате готови да бъдете на определено място, позиция или ниво, понякога действителният процес на достигане до там се забавя. Бъдете търпеливи със себе си, ако нещата отнемат повече време от очакваното. Това е добър момент да работите, за да култивирате състрадание и разбиране къде се намирате и оттам да работите, за да присъствате напълно там, където сте.

Рак

Карта Таро: Седем чаши

Тази карта символизира мечти и плодородно въображение. Това е времето да мечтаете за диви сънища и да идентифицирате всички области, в които може да сте загубили надежда или дори да сте се установили. Това е моментът да си поставите визии, в които може би все още не вярвате напълно. Защото истината е, че не сте заседнали там, където сте; можете да създадете бъдеще на доброто! Сега е моментът да определите как изглежда това за вас и какво може да ви отведе там. 

Лъв

Карта Таро: Страница с мечове

Може да има някои неща, за които не си наясно, Лъвове, дори това да са просто уроци, които все още не сте научили. Това е добър момент да продължите с повишено внимание. Не се колебайте да се вслушвате в съветите на мъдри старейшини, които могат да бъдат наставници за вас. Това е добър момент да бъдете чувствителни към червени знамена или опасности. Може също да изпитате неща, които са предупреждения в по-малък капацитет за по-големи неща, които могат да се случат, ако не сте внимателни.

Дева

Карта Таро: Влюбените

Може да има някои неща, които първоначално не ви харесват, Деви, но можете да се научите да обичате. От хора, които са противоположни на вас, може да успеете да научите неща от тях или да увеличите признателността си. Това е добър момент да ходите по света с отворено сърце, без да се отблъсквате от неща, необичайни от това, което сте преживели.

 

Везни

Карта Таро: Смърт

Смъртта на едно нещо може да бъде прераждането на нещо друго. Това е добър момент да скърбите за загубите си, като същевременно можете да се вкопчите в надеждата за нещо ново. Колкото и да е клише, когато една врата се затвори, друга се отваря. Често нещо не се отнема, без да дойде нещо по-добро. Разгледайте текущия ден, търсейки дали има нещо, което можете да научите. Толкова много мъдрост може да се намери, ако само се търси!

Вижте още: Хороскоп за днес, 7 юни 2024

Скорпиони

Карта Таро: Сила, обърната

За всичко си има време, Скорпиони. Може да сте чували „Винаги постоянство“ или „Никога не се отказвай“, но има моменти, когато е разумно да спрете, преоцените и промените. Това може да изглежда като спиране на преследването на нещо, което не е умно или добро за вас, независимо дали става дума за нездравословна връзка или нещо, което просто не е в съответствие с вас, което може да се е проявило от изкривени мотиви.

Вижте още: Урок за всяка зодия за ЮНИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Кулата

Тази карта разкрива, че може да попаднете на някои неочаквани неща, Стрелци. С това знание можете да се подготвите психически, като разберете, че промените и пречките са част от живота. Когато очаквате да ги изпитате в даден момент и не се изненадате, когато се появят, това може да улесни обработката им в момента. Тази карта като цяло означава потенциална внезапна промяна или пробив.

Козирог

Карта Таро: Магьосникът

Имате уникални таланти и умения, Козирози. Тази карта служи като напомняне за тази истина и също така предупреждава да не ги пропускате, като ги търсите в грешните области. Може да пропуснете нещо, в което сте отлични, като медитирате върху нещо, което не е за вас. Той също така обмисля как можете да използвате талантите си за добро. Независимо дали в полза на другите или как можете да монетизирате уменията си.

Водолей 

Карта Таро: Асо жезли

Тази карта разкрива потенциална липса, но липса, която може да бъде променена. Може да се наложи надеждата да се запали отново във вас, Водолеи. Може също да се наложи да се насочите към някои мисловни модели или вярвания. Може да сте успели да подкрепите някои системи от вярвания в живота си с обстоятелства, но те може да не са напълно верни или нещо, което ще ви доведе до живот и добро. Това е добър момент да се облегнете на източници на вдъхновение за вас.

Риби

Карта Таро: Четворка пентакли, обърната

Може да се наложи да делегирате някои задачи, Риби. Вашето раздразнение от някои неща може да поражда ненужно негодувание и тази карта ви кани да попитате какво можете да направите по въпроса. Може да се наложи да надскочите малко себе си и да зададете трудните въпроси. Или разберете, че давате приоритет на вашите взаимоотношения или благополучие повече от задържането на нещата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама