Таро карта за всяка зодия за 3 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 3 юли 2024
Снимка: Istock

Научете вашата Таро карта за тази сряда, 3 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Асо купи

Спрете да се оглеждате наоколо, Овни. Започнете да се фокусирате върху това, което има значение, и вижте как вашата енергия и жизненост могат да се върнат при вас. Изключете се от социалните медии или всички разсейвания в живота, които отнемат състоянието ви на спокойствие. Пребройте вашите благословии; всеки идва с плюсове и минуси, така че зависи от вас да поставите граници, когато е необходимо, за да извлечете максимума от живота си.

Телец

Карта Таро: Кулата

Непредвидени ситуации могат да възникнат неочаквано, Телци. Въпреки че невинаги можете да предвидите кога ще се появят, можете да разберете, че изненадите са част от живота и ще дойдат в даден момент. Тази карта ви съветва да направите каквото можете, за да се подготвите за злополуки и непланирани моменти - финансово, психически, духовно и много други. Мъдростта не е само това, което знаете; също така е да мислиш за бъдещето.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Крал Пентакли

Наследството е много повече от вас самите – вашето влияние в света се съсредоточава върху връзката ви с другите и как сте повлияли на хората. Можете да оставите положително наследство, като използвате силните си страни, за да поддържате живота си и да изграждате другите. Животът е красив с повишена безкористност. Внимавайте за другите. Бъдете щедри, когато можете, независимо дали става въпрос за вашите знания, умения или някакъв друг материален актив.

Рак

Карта Таро: Две жезли

Вашата интуиция е инструмент, който предоставя знания, които нищо друго не може. Преди да се огледате наоколо и да се почувствате изгубени, погледнете какво прозрение можете да намерите вътре. Вслушването във вашите насоки може да доведе до нови възможности, уроци или прозрения. Думи на насока или съвет също могат да бъдат изречени чрез хората около вас, за да потвърдят вътрешния ви глас. Дръжте очите и ушите си отворени. 

Лъв

Карта Таро: Петица пентакли

Размишляването през това време може да ви позволи да научите някои уроци, които трябва да знаете. Може да успеете да посочите някои неща, които не работят, като неустойчив начин на живот или избори, които са ви довели тук. Или може би просто трябва да промените средата си и да решите как да продължите напред оттук нататък, дори ако нищо от това не е по ваша вина.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Дева

Карта Таро: Пет меча

Победите на други хора не са ваши загуби, Деви. Това е страхотен момент да оцените гледната си точка на конкуренцията. Чувството за необходимост да надбягате другите, особено по начин, заплашен от техния успех, може да ви остави по-скоро осуетени, отколкото процъфтяващи. Освен това, когато срещнете място, което се нуждае от корекция или промяна, подхождайте към него с благодат, а не с преценка. 

Везни

Карта Таро: Шест пентакли

Споделената радост е удвоено щастие! Щедростта е красиво нещо. Чрез него можете да разпространявате доброта и да намирате наслада в себе си. Можете да осигурите своевременно облекчение на някой друг или просто да озарите деня му. Това е прекрасен ден, за да видите как можете да споделите щастието с другите. Започнете с малко. Започнете с усмивка.

Скорпиони

Карта Таро: Императрицата, обърната

Добрите емоции идват отново при вас, Скорпиони. Може да издържате на бури в момента, но дъгата идва скоро след дъжда. Това е прекрасно време да намерите сила там, където сте, и да знаете, че единственият път е нагоре. Вашите обстоятелства скоро ще се променят към по-добро и някои от най-добрите ви дни предстоят.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Четворка чаши

Вашето съмнение и страх може да ви лъжат, Стрелци. Вашият мозък оценява и възпроизвежда страха, защото е програмиран да ви защитава. Въпреки това, понякога, за да стигнете до най-хубавите неща в живота, трябва да направите плашеща стъпка и да поемете няколко риска. Всеки път, когато гласът в главата ви говори страх, предизвикайте мисълта. Не приемайте всяка идея за истина.

Козирог

Карта Таро: Пет чаши, обърната

Всички чувства са пратеници, които ви помагат да разберете себе си по-добре. По същия начин горчивината ви може да се опитва да ви говори. Ако се чувствате обидени във връзка, задавайте въпроси, за да разберете защо. Може би вече знаете какво го причинява и трябва да предприемете действия оттам. Тази карта ви призовава да действате по някакъв начин, за да разрешите проблем, или ако не може да бъде разрешен, излекувайте сърцето си, като се отстраните от причината.

Водолей 

Карта Таро: Шест чаши

Това е страхотен ден да се свържете с хора, които обичате, или да се свържете отново със стари приятели и да поговорите отново. Можете да си спомняте за миналото и да насърчавате връзката, Водолеи, дори и през напрегнатия живот. Можете също така да се занимавате със стари страсти, на които сте се наслаждавали само за удоволствие. Отдайте се на игра и забавление. Никога не си твърде стар или млад, за да започнеш отново.

Риби

Карта Таро: Колелото на съдбата

Винаги можете да разберете кога нещата ще се променят, Риби. Точно сега това може да е тишината преди бурята и спокойствието след предизвикателството. Късметът е винаги около вас; вашата упорита работа ще се отплати. Това е време да останете постоянни и да запазите почтеността си силна. Когато се срещнете с възможност, грабнете я! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама