Таро карта за всяка зодия за 29 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 29 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази събота, 29 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Влюбените, обърната

Може да срещнете проблеми в отношенията си или да се почувствате сякаш не сте на една и съща страница. Може да са просто типичните върхове и спадове, които идват с всяко добро нещо, или може да сочи към по-голям проблем. Вижте какво го причинява и дали е нещо, през което можете да работите. Връзките се състоят от постоянно променящи се хора и дори здравите се сблъскват с конфликти, така че не се безпокойте; не всеки конфликт означава, че трябва да приключи.

Телец

Карта Таро: Магьосникът

Всеки ден е ново начало, Телци. Предоставяне на красива възможност да задвижите нови неща и да се приближите до целите си. Тази карта ви вдъхновява да не позволявате на вчерашния ден да отнеме твърде много от днес. Това означава вече да не позволявате на минали грешки да ви преследват, а да си простите и да си позволите да ги надраснете. Грешките сами по себе си не ви правят лош човек, те ви правят човек. Да можете да ги забележите и да израснете от тях е всичко.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Кулата

Някои новини могат да бъдат внезапни. Позволете си да се движите през живота и да скърбите за това, което трябва, Близнаци, независимо дали става въпрос за мимолетни неща, несбъднати мечти или сбогуване с периоди от живота. Нещата може да болят дълбоко сега, но можете да се справите с всяко трудно предизвикателство. Радостта ще ви намери отново.

Рак

Карта Таро: Звездата

Животът е низ от вълни, а доброто и вдъхновението отново ви приближават! Тъй като сте в този период от живота, помислете какво ви е довело там. Заобикалянето ви с определени хора или различни неща ви кара да се чувствате добре? Това е страхотен момент да вземете предвид факторите в живота си и влиянието, което оказват. След това може да сте в състояние да прилагате тези фактори все повече и повече към всеки период.

Лъв

Карта Таро: Жрицата

Когато вървите през неизвестното, разчитайте на инстинктите си, Лъвове. Някои ситуации може да ви накарат да се оттеглите и да помислите малко. На повърхността може да не знаете истината или посоката, в която трябва да вървите. Това е време да отидете надълбоко и да погледнете навътре. Въпреки това, за да се възползвате от предимствата на интуицията си, трябва да ѝ се доверите.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Дева

Карта Таро: Девет чаши, обърната

Изграждането на живота, който желаете - живот на пълнота - може да изисква от вас да правите това, което е удовлетворяващо в дългосрочен план, вместо да носи бързо удовлетворение. Тази карта може да означава прекаляване с неща или участие в дейности, които в крайна сметка не са добри за вас за сметка на вашето благосъстояние. Може да е трудно да отхвърлите изкушенията, но виждането през истинските им цветове и истинското им въздействие и придържането към живота, който сте се ангажирали да постигнете, може да ви даде силата да кажете не на грешните неща и да на правилните, дори на точката на несъответствие. Вие сте напълно способни да изградите живот, който обичате.

Везни

Карта Таро: Девет мечове

Вашият ум е вашият дом, Везни, така че направете каквото можете, за да го направите приятно място. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, да, но можете да направите това, като плените мислите и сте целенасочени да мислите добри, истински мисли. Освен това можете да определите какви вярвания причиняват формирането на тези мисли. Като предизвикате системите от вярвания зад мислите, можете да ударите източника.

Скорпиони

Карта Таро: Слънцето, обърнато

Може да е неизбежно да преминете през вълните на живота и да останете недокоснати от тях. Вашият ентусиазъм или радост може да се изчерпят малко поради неуспехи. Това е страхотно време да дадете на тялото си свободно пространство за усещане и почивка. Оттам нататък правете неща, които възраждат вашата надежда и вдъхновение.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Шест жезли

Може винаги да се стремите към по-добро, Стрелци, което може да ви остави фокусирани върху това, което трябва да подобрите. Обаче размисълът върху постиженията, усилията и докъде сте стигнали може да пожъне пълна увереност. Преследването на растеж е добро; но се уверете, че го правите от вече самоуверено място. Правейки това от място на липса може да ви хване в капана на „недостатъчно добро“. 

Козирог

Карта Таро: Десет пентакли

Вие намирате мир и просперитет в живота си, Козирози. Това е карта на сигурност и стабилност, с късмет, идващ към вас. Вашата упорита работа може да се отплаща и може да се научите как да управлявате пари и активи разумно. Попийте го и споделете своите благословии и с другите.

Водолей 

Карта Таро: Крал на мечовете

Балансът е ключов, Водолеи. Вие сте човек с много аспекти, надарен както с логически, така и с емоционални сетива. Истинското злато при вземането на решения се намира в претеглянето на всеки спектър и в действията по съответния начин, вместо да се работи само от един. Били сте благословени и с двете, и всяка служи за определена цел, така че оставете всяка да има своя път.

Риби

Карта Таро: Осмица пентакли

Вашата работа да развиете умение или да придобиете майсторство в дадена област ще се отплати, Риби. Усилието ви да останете фокусирани и всеотдайни и да преодолявате препятствията, които го възпрепятстват, е похвално - например дистанциране от разсейването. Това не означава, че трябва да живеете напълно изолирани. По-скоро не позволявате на нещата да попречат на ангажимента ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама