Таро карта за всяка зодия за 29 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 29 май 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за тази сряда, 29 май 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Две пентакли, обърнати

Овни, вие сте вечен оптимист, което се отразява и в други области от живота ви, включително парите. Може да имате дупка в джоба си или навик да харчите повече, отколкото изкарвате. Използвайте ефекта на деноминацията: поставете банкнота от 100 лева в портфейла си; по-малко вероятно е да я използвате и да помислите два пъти за импулсивните покупки.

Телец

Карта Таро: Императрицата

Вие сте толкова мили с всички, но защо не върнете тази добрина към себе си? Защо да казвате хубави неща на другите, когато невинаги сте толкова щедри с комплименти към себе си? Практикувайте любов към себе си и грижа за себе си със сериозна доза състрадание и емпатия. Точно както не бихте искали да накарате някой друг да се почувства тъжен, бъдете внимателни и с чувствата си.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024

Близнаци

Карта Таро: Шест жезли

Вие сте на път да постигнете целите си, защото сте направили интелигентен, добре обмислен избор. Това е повод за празнуване, Близнаци! Наградете се с нещо специално за цялата упорита работа и усилия, които сте положили, за да превърнете тази мечта в реалност. Не го изигравайте така, сякаш това пътуване не е било толкова голяма работа. То е!

Рак

Карта Таро: Девет жезли

Когато обичате някого и искате връзката ви да е здрава, ще има моменти, в които ще ви се прииска да прекратите всичко в името на мира. Но нещо вътре във вас ще намери силата и смелостта да продължи. Любовта може да постигне невероятни неща, включително да ви помогне да преодолеете умората или страха, че усилията ви не работят и ще бъдете разочаровани. Дръжте се, защото това е, което искате да направите.

Лъв

Карта Таро: Императорът

Ще спечелите битка заради начина, по който предизвиквате уважение у другите. Хората не искат да натискат бутоните ви и понякога може леко да се страхувате. Дълбоко в себе си вие сте повече любовник, отколкото боец. Въпреки че не обичате да спорите, може да се наложи да вземете страна, за да защитите някого, когото обичате. Вие сте Императорът и скоро може да се наложи да покажете яростната си страна.

Дева

Карта Таро: Седем чаши

О, Деви, напълнили сте чинията си с много неща за вършене, но едно нещо, което сте забравили да добавите към графика си, е почивка. Имате много амбиции, както обикновено, обаче, ако претоварите графика си, няма да има достатъчно време, за да завършите всеки един ден. Рискът тук е да изгорите, преди да започнете, защото може да бъдете завладени от идеята за всичко това. Най-добре е да помолите за помощ или да премахнете няколко неща от чинията си. Няма да ви хареса да признаете, че не можете да направите всичко, но може да се наложи.

Везни

Карта Таро: Седем от мечове

Колкото по-близо се чувствате с приятел или партньор, толкова повече искате те да ви познават такива, каквито сте. Ето защо обмисляте да разкажете една от най-съкровените си тайни от миналото. Чувствате, че тази тайна ви е променила по начин, който те трябва да знаят, за да ви разберат по-добре. Помислете за дългосрочните последици от показването на тази част от живота си и го обсъдете с терапевт, преди да го направите, за да сте сигурни, че желанието ви за уязвимост е мъдър избор.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за ЮНИ 2024

Скорпион

Карта Таро: Три жезли

Искате ли да пътувате? Да гледате филми? Да разгледате музеи или да отидете на екзотична почивка? Всичко това може да бъде във вашия график. Планирайте го и започнете да предприемате стъпки, за да се забавлявате. Напишете списък с неща, които искате да направите преди края на месеца, и след това започнете да отмятате тези елементи!

Стрелец

Карта Таро: Колелото на съдбата

Имате право да действате предпазливо по отношение на това как се отнасяте към другите. Вие вярвате в кармата и никога не искате негативна енергия да ви преследва по-късно. Тази карта Таро ви моли да останете предпазливи и да позволите на действията ви да бъдат като засаждане на семена в градина, която искате да отгледате. Вие подготвяте сцената за нещо добро в живота си. Вашият свят ще бъде по-добър, защото сте привлекли добри неща към себе си!

Козирог

Карта Таро: Три меча

Сърцераздирателно е, когато сте се доверили на някого с цялото си сърце и след това осъзнаете, че вярвате в грешния човек. Тъжно е да виждате как хората вземат грешни решения, но това е и урок на времето. Можете да инвестирате в някого, но ако този човек не желае да се учи и да расте от своя опит, той може да се върне към старите модели, когато ви няма. Това е труден урок, но сте го научили.

Водолей

Карта Таро: Колесницата

Хванете бика за рогата, Водолеи. Ако искате да се случи нещо добро, трябва да насочите ума си здраво към това.  Когато сте в разгара на нещата, може да ви се прииска да се откажете, но защо да оставяте всичките си усилия да отидат на вятъра? Вместо това останете непоколебими. Задръжте. Пресичането на финалната линия ще бъде толкова сладка, сладка победа.

Риби 

Карта Таро: Осмица чаши

Сдържате ли се? Ако сте обичали определена ситуация от дълго време, идеята за промяна може да се почувства като провал. Опитайте се да не разглеждате промяната по този начин. Гледайте на себе си като на развиващо се същество, където взимате едно преживяване и го трансформирате в друго. Вашето време е кулминация на всички ваши моменти; тази корекция е просто растеж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама