Таро карта за всяка зодия за 28 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 28 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този петък, 28 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Магьосникът

Луната ще навлезе във вашия сектор със скрити врагове. Тази карта показва, че може да сте податливи на лъжите на човек, на когото искате да се доверите. Желанието да видите доброто в другите може да бъде сила, но ви предупреждаваме да бъдете внимателни.

Свалете бдителността си около хората, които са спечелили доверието ви, вместо да го предавате, докато не направят друго. Никога не можете да бъдете твърде внимателни с непознати; времето е крайната детерминация на характера на човек.

Телец

Карта Таро: Крал на чашите, обърната

Защо чувствата ви са охладнели? Може да не сте толкова заинтересовани от партньора си, колкото преди. Може да се е случило нещо, което да изключи емоциите ви. Можете да го обсъдите с него, за да проучите как да подобрите връзката си.

Ако вашата ситуация включва приятел или член на семейството, разрешаването на конфликта може да включва и изправяне срещу проблема. Чувствата са индикатори за текущите ви емоции. Хубаво е да ги слушате.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Девет пентакли

Искате любов, щастие и усещане, че контролирате живота си, което означава финансова сигурност. Това е моментът да работите върху бъдещето си и да го осигурите с по-добра работа, дългосрочна цел и може би страничен бизнес, който можете да изградите за себе си.

Рак

Таро карта: Асо купи

За ваш късмет, Венера е във вашия зодиакален знак, а асото на чашите означава, че емоциите ви преливат до точката на преливане. Сърцето ви може да се почувства изпълнено с толкова добри емоции, че да си мислите, че ще се пръсне.

Нова любов. Стара любов. Ще почувствате любов, независимо от състоянието на връзката ви в момента. Малко усилия във вашите взаимоотношения се оказват значителни. Ще бъдете мотивирани да поддържате доброто настроение, когато видите, че любовният ви живот се подобрява.

Лъв

Карта Таро: Страница на меча, обърната

Имате две неща, които се случват днес и те подкрепят потенциала на негативни новини, идващи към вас в област от живота ви. Луната и Сатурн са във вашия сектор на скрити неща, тайни и чужди ресурси.

Ако планирате да кандидатствате за нов заем или искате да получите парична помощ от човек, може бързо да получите отказ. Времето ще бъде всичко днес, така че проверете, преди да направите крачка.

Дева

Карта Таро: Звездата

Може да бъде толкова сърцераздирателно, когато това, което сте искали, не се случи така, както сте се надявали. Мечтите ви може да изглеждат разбити и усвояването на пропусната възможност отнема много време. Днес тези емоции могат да изплуват пред вас и да ви накарат да почувствате скръб и болка за миналото.

Въпреки това, често има ярка светлина в края на тъмен тунел. Затворена врата означава, че пътят ви се отклонява в нова посока. Отделете време да погледнете напред към пътя, който създавате сега, и вижте как може би сте били защитени, за да можете да отидете към нещо по-добро.

Везни

Карта Таро: Йерофантът, обърната

Не всички семейни съвети са предназначени за следване. Може да получите предупреждение от добронамерен член на семейството относно текуща връзка и всичко това да е грешно. Други може да видят червени знамена и можете да обърнете внимание на предупрежденията, но не позволявайте скептицизмът или желанието на друг човек да ви защити да ви накарат да пропуснете една красива фаза от връзката ви. Вместо това слушайте сърцето си.

Скорпиони

Карта Таро: Два меча

Това може да е натоварен ден, Лъвове. С Луната във вашия творчески сектор ще искате да оцветявате извън линиите и да правите нещата по различен начин. Тази карта Таро изисква да действате с балансиран подход към графика си.

Може да загубите представа за времето, да вложите твърде много енергия в един проект и да се провалите в друг. Интелигентно е да следите ежедневната си дейност. Можете да избегнете всякакви конфликти, ако ги познавате и следите внимателно времето си. Денят може да бъде страхотен, дори ако трябва да положите повече усилия, за да го направите такъв.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Страница с жезли

Сатурн и Луната са във вашия сектор на комфорт и това може да доведе до усещане за ограничение. Въображението може да пресъхне дори и за най-креативните и талантливи хора. Когато това се случи, трябва да направите нещо, което да ви напомня за живота и как трябва да се живее.

Козирог

Карта Таро: Осмица пентакли

Вие сте решителни, трудолюбиви и има сила, с която трябва да се съобразявате. Не е нужно някой да ви го казва, но тази карта Таро смята, че това е, което трябва да се изрече. Луната във вашия комуникационен сектор може да означава, че днес желанието ви за признания е на най-високо ниво. Потупване по рамото, да се чувствате чути и възнаградени за всичко, което правите, е в звездите!

Водолей 

Карта Таро: Рицар на чашите

Отвореното сърце не е стъпка към уязвимостта; въпреки че може да се чувства така, това е инвестиция в себе си. Когато отворите сърцето си, хората усещат любовта. Те усещат вашата автентичност и почтеност. Те могат да ви кажат, че сте истински човек с искрени емоции. Понякога може да искате да скриете тази по-мека страна, но тази карта Таро и Луната в комбинация със Сатурн във вашия инвестиционен сектор ви карат да я разкриете. Ще ви се отрази чудесно.

Риби

Карта Таро: Десет жезли

Имате късмет, Риби. Грижата за себе си може да бъде поставена на първо място в списъка ви с приоритети. Най-хубавото е, че хората, които ви обичат, ще искат да направите това за вас.  Малко време за себе си може да бъде трудно да се намери, но вана с мехурчета или посещение на козметичен салон могат да ви помогнат да се почувствате по-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама