Таро карта за всяка зодия за 27 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 27 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 27 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Десет жезли

Има разлика между натиска, който изгражда и разрушава. Може би сега чувствате тежестта в живота си. Това може да е период на растеж, в който усещате напрежението, което идва с поемането на повече и приспособяването към допълнителната отговорност. Разтягате ли се твърде много, като казвате "да" на много неща? Може би това са грешните неща или правилните? Решете.

Телец

Карта Таро: Десетка мечове, обърната

Забавеното задоволяване често дава по-значими резултати, които никога не са възможни чрез бързо задоволяване. Не се заблуждавайте и не мислете, че няма награда, когато трябва да работите дълго и упорито. Идват хубави неща. Намерете спокойствие в знанието, че това, което вложите, ще получите.

Близнаци

Карта Таро: Императорът

Трябва да сте силни, Близнаци. Да отстоявате това, в което вярвате, не означава непременно, че сте неприятни. Понякога трябва да отблъснете желанието си да бъдете харесвани в името на по-голяма кауза. Бъдете твърди в убежденията си.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 август - 1 септември 2024

Рак

Карта Таро: Луната

По-малкото е повече. Не е нужно да разкривате всичките си тайни. Запазете някои неща за себе си. Нека хората ви опознаят и всички ваши фази. Някои може да кажат, че вашата тайнственост ви прави човек, когото не могат да почувстват близък, и това е ОК. Искате да сте сред хора, готови да отделят време, за да опознаят кой сте, и няма преки пътища, на които да се доверите.

Лъв

Карта Таро: Крал на чашите, обърната

Защо чувствата ви са охладнели? Може да не сте толкова заинтересовани от партньора си, колкото преди. Може да се е случило нещо, което да изключи емоциите ви. Можете да го обсъдите с него, за да проучите как да подобрите връзката си.

Ако вашата ситуация включва приятел или член на семейството, разрешаването на конфликта може да включва и изправяне срещу проблема. Чувствата са индикатори за текущите ви емоции. Хубаво е да ги слушате.

Дева

Карта Таро: Кулата

Трудно е да разберете, че трябва да се справите с нещо, което не сте планирали или очаквали. Днешната промяна в графика може да ви накара да почувствате, че ще загубите време и ще изостанете. Това, което ви отнема известно време, може да се окаже единственото нещо, което ви кара да завършите деня силно. Вместо да се разстройвате от това, което Вселената изглежда е поставила по пътя ви, бъдете отворени към чудото на промяната и очаквайте какво следва.

Везни

Карта Таро: Звездата

Споделете това, което знаете с другите. Имате много вътрешна мъдрост, Везни. Не бъдете пазител на знания, който пречи на другите да вървят напред в живота, защото вие сте им помогнали. Едно от най-силните неща, които бихте могли да направите през живота си, е да въздействате на другите и да ги овластявате.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят много пари през септември 2024

Скорпиони

Карта Таро: Глупакът

Готови сте да се втурнете напред и да се заемете с нещо, което обичате. Може да ви се отвори възможност и въпреки че не се чувствате подготвени, сега не е моментът да чакате. Действайте и след това разбирайте нещата, докато вървите. Несъвършеното начало е много по-добро от такова, което никога не се случва. Днес действието превъзхожда съвършенството.

Стрелец

Карта Таро: Девет пентакли

Време е да започнете отначало. Миналото е в покой. Осигурява ви спомени, за да направите мъдър избор в бъдеще, но нищо, което правите, не може да повлияе на миналото. Важното е сега и бъдещето. Нов ден е. Имате още много да очаквате. Можете да оплаквате това, което е било, но не прекарвайте твърде много от живота си в огледалото за обратно виждане.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят много пари през септември 2024

Козирог

Карта Таро: Рицар на пентакли

Този момент е тишината преди бурята, а бурята е нещо, през което трябва да решите дали искате да преминете. Можете да изберете да изчакате нещата, докато хаосът премине. Нищо не трябва да се случва, ако вие не го позволите. Вие се контролирате.

Водолей 

Карта Таро: Десет пентакли

Вашето родово семейство ви помогна да станете това, което сте днес. Въпреки че има неща, които може да не оцените, дори отрицателните уроци могат да доведат до положителни резултати за вас. Можете да се поучите от опита си със семейството и страхотното е, че можете да вземете това, което смятате, че е най-доброто, и да продължите напред.

Риби

Карта Таро: Императрицата

Обмисляйте добре нещата и се вслушвайте в интуицията си, Риби. Това е прекрасно време да настоявате за яснота, да забележите дали трябва да се направят някакви корекции и да сте сигурни, че давате приоритет на почивката, за да бъдете всичко, което можете да бъдете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама