Таро карта за всяка зодия за 22 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 22 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 22 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Осмица чаши, обърната

Време ли е да си тръгнете? Напускането на нещо, върху което сте работили толкова дълго, може да се почувства като провал, но самопознанието може да помогне за преодоляване на този страх. Какво правите тук? Когато имате яснота и определение на целта, предприемането на действия, които са в съответствие с нея, е много по-лесно. Задайте си този въпрос: "Тази ситуация съвпада ли с моите цели?“

Телец

Карта Таро: Влюбените

Може би си мислите, че тревата ще бъде по-зелена от другата страна - на кариера, проект, сделка или връзка. Блуждаещото око обаче прави предизвикателство да увеличите максимално потенциала на мястото, където се намирате сега. Вижте дали това е, което искате да направите.

Бягате ли от работа, която не харесвате, наистина ли се чувствате нещастни и трябва да се насочите към ново начинание?

Близнаци

Карта Таро: Седем от мечове

Боли, когато някой разбие сърцето ви и макар да не искате да чувате от приятели и семейство, че това е нещо добро, може да е така.

Истината ли ви освободи? Благодарността може да дойде по-късно, когато сърцето ви се възстанови. Отнема време за обработка на болезнени емоции и ще стигнете дотам.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 21 - 27 октомври 2024

Рак

Карта Таро: Деветка мечове, обърната

Съжаленията се случват, както и прошката. Обратно, днешната Деветка мечове е призив за изцеление и работа върху вътрешния ви мир.

Отделете време и енергия за психично здраве. Потърсете съвет, ако имате нужда от някого, с когото да говорите. Погрижете се за емоционалното си благополучие.

Лъв

Карта Таро: Кралица чаши, обърната

Можете ли да видите и двете страни на ситуацията? Днес може да се борите с чувство на разсеяност. Трудността да се съсредоточите върху това, което правите, може да е резултат от скука или незаинтересованост.

Дева

Карта Таро: Шестица пентакли, обърната

Бърз лек за това да не се чувствате изолирани е да помогнете на другите в нужда. Къде сте най-надарени? Докоснете се до вашите таланти и умения, вижте къде можете да служите на другите. Станете доброволец във вашата местна църква или обществена организация. Ако се интересувате от домашни любимци или възрастни хора, разберете какво трябва да се изпълни, за да направите едно добро дело.

Везни

Карта Таро: Четворка жезли

Вината на оцелелия може да възникне дори ако не сте живели в район, засегнат от бури или трудности. Освободете се от това, което не можете да контролирате.

Опитайте се да не изпитвате тъга, когато съчувствате на другите. Намерете начини да насърчите хората, на които държите, или да споделите добри новини за напредъка, който разкрива колко силни могат да бъдат хората, които помагат на другите.

Скорпиони

Карта Таро: Десетка пентакли, обърната

Пред вас е светло бъдеще. Чудесно е, че имате толкова много положителни победи точно сега, но не позволявайте този момент да ви накара да пропуснете изграждането и на това бъдеще. Останете фокусирани върху настоящия момент и бъдете верни на дългосрочните си цели. Мислете за голяма картина.

Стрелец

Карта Таро: Светът, обърната

Имате ли нужда от свеж опит, който да ви даде нов поглед върху проект, приятелство или живот като цяло? Направете списък с нови неща, които искате да опитате. Направете си дълъг списък с желания и не се сдържайте.

Животът ви е в застой точно толкова, колкото вашите надежди и мечти. Така че, мечтайте смело, а когато го направите, мечтайте още по-смело.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Кулата

На път ли сте да се разделите? Понякога отношенията на работното място, в семейството или в романтичните отношения се разпадат, за да разкрият проблеми, които трябва да бъдат решени.

Днес ви очаква усещане за неотложност. Сега може да е предизвикателство, но резултатът ще си заслужава усилията и упоритата работа.

Водолей 

Карта Таро: Сила, обърната

Борите ли се да изразите мнението си? Личните ви убеждения може да са трудни за признаване или споделяне с другите. Можете да обмислите подхода си, докато не се почувствате готови.

Вместо да отричате, че се чувствате по определен начин или вярвате в определено нещо, бъдете открити и честни – готови да отговорите защо държите на мислите и идеите си.

Риби

Карта Таро: Страница с мечове

Може да не сте следили определени новини, политика или тенденции. Ако се интересувате да наваксате по външни или политически въпроси, помислете за разговор с приятел, който е запознат.

Може да е много по-лесно и по-забавно да се възползвате от неговите знания на кафе и да наваксвате, вместо да се опитвате да навигирате сами в нещата чрез социални мрежи или ровене в Google.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама