Таро карта за всяка зодия за 21 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 21 май 2024
Снимка: iStock

Искате ли да знаете какво прогнозират картите този вторник, 20 май? Вашето четене на таро с една карта ще даде на всеки зодиакален знак прозрения, за да извлече най-доброто от този труден преходен ден.

Овен

Карта Таро: Рицар на жезлите

Вие сме смели, Овни. Вашите уникални перспективи или черти са вдъхновяващи за другите. Великите неща се отприщват, когато осъзнаете силата на тези неща и преследвате страстите си. Днес можете да планирате дългосрочно за бъдещето въз основа на работата, която обичате.

Телец

Карта Таро: Кралица на мечовете

Вашата щедрост може да бъде своевременно облекчение за някой друг. Ако искате да вдъхнете цел и дори да се почувствате по-добре, благославяйте другите по начини, по които можете. Прости, мили думи или действия, които говорят. Това може да започне, като разберете къде е необходима помощ.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20-26 май 2024

Близнаци

Карта Таро: Асо купи

Емоциите имат своето място, Близнаци, но те може да не са най-подходящите да вземат искрени решения. Интуицията, да, но разчитането единствено на чувства може да ви отведе по пътища, които в крайна сметка може да не са от полза. Мозъкът ви обработва преживяванията чрез емоционалните центрове на мозъка ви, преди да стигне до мястото за логика или рационална мисъл, така че чувствайте, преди да действате прибързано.

Рак

Карта Таро: Тройка пентакли

Ако ви интересува, можете да монетизирате вашите умения и активи, за да се поддържате. Дори и да не го направите, те могат да имат огромна стойност отвъд паричните мерки. Това може да е подходящо, ако искате да направите кариерата си или да се занимавате с нещо, към което сте страстни и в което сте добри.

Лъв

Карта Таро: Справедливост

Тази карта означава да направите правилния избор и да стоите в истината, дори ако го направите сами. Това е чрез това да сте твърди на земята си и да сте уверени, че можете да устоите на „бурите“, когато идват. Какво по-добро време от настоящето да усъвършенствате своите вярвания, за да не бъдете разклатени, когато се появят съмнения?

Дева

Карта Таро: Слънцето

Хората не са машини, Деви. Удоволствието и почивката са необходими в живота! Дори ако не можете да организирате ваканция сега, може да има по-малки неща, които можете да добавите към деня си, може би сутрин или вечер, преди нещата да се ускорят за вас. Може би е чаша кафе и седене навън.

Везни

Карта Таро: Кралица чаши

Способността ви да си представяте неща, които все още не са там, не е глупава; пълно е с вяра. Най-великите неща са възникнали по този начин, всяко от изобретенията, без които не можем да живеем сега. И така, хванете визията в живота си; ако другите го правят, можете и вие. Скептиците ще имат какво да кажат, но отстояват истината.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 май 2024

Скорпион

Карта Таро: Шест чаши

Може да бъде лесно да пренебрегнем многото благословии в живота си и да оставим трудностите да доминират над волана; нашите мозъци са устроени по този начин! Плюс това, трудността често се представя така: настоятелна и интензивна. Междувременно доброто може да бъде нежно, понякога да изглежда като даденост. Така че бъдете преднамерени да разсъждавате върху предишното добро в живота си и да оставите това да подхрани вярата ви в това, което предстои.

Стрелец

Карта Таро: Кралица жезли

Вие сте най-великият проект, с който някога ще се заемете, Стрелци. Така че не се заблуждавайте; можете да имате всички външни постижения, но ако вътрешното е горчиво и грозно, каква полза от това? Ако сте толкова далеч в живота си, всичко, което можете да кажете е, че сте работили за култивиране на растеж в себе си, това е достатъчно важно. Да си топъл човек е толкова ценно!

Козирог

Карта Таро: Три меча

Може да сте осакатени от тежестта на минали наранявания или история. Добрата новина е, че не е нужно да ги държите толкова здраво, Козирози. Можете да преформулирате и да освободите тежестта. Не сте обвързани с миналото или с човека, който сте били тогава. Хората се развиват, променят, учат и растат. Днешният ден ви кани да си дадете свободата да го направите.

Водолей

Карта Таро: Асо пентакли - обърната

Преживяването на ревност и завист не ви прави лош човек, Водолеи, прави ви човек. Може да разкрие какво подсъзнанието ви желае или знае какво е за вас, но все още не е ваше. Вместо това можете да го трансформирате във вдъхновение и може би да предизвикате възгледи за живота си, които сравнението може да внуши. 

Риби

Карта Таро: Осмица чаши

 Да знаете какво искате да пуснете или какво не е за вас може да бъде също толкова важно, колкото и да знаете. Понякога може да е здравословно за вас да се отвърнете или да се откажете от безплодни неща, за да можете да посветите времето и вниманието си на нещо по-достойно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама