Таро карта за всяка зодия за 19 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 19 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за тази сряда, 19 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Четворка пентакли

Усещали ли сте се объркани или притеснени на работното място? Тази карта разкрива как безпокойството за дребни детайли или разочарование може да доведе до по-голямо негодувание. Тя също така внася светлина върху необходимостта от делегиране на конкретни задачи.

Телец

Карта Таро: Седем жезли

Вие сте добре оборудвани с уменията и качествата за изграждане на успех. Тази карта подчертава вашата смелост, решителност и сила, които ще ви помогнат. Въпреки че шансовете може да изглеждат срещу вас или страхът чука на вратата ви, късметът е на ваша страна. Това е моментът да заемете позиция или стъпки, за да работите към целите и мечтите си.

Близнаци

Карта Таро: Магьосникът

Има сила в това да мислите самостоятелно, Близнаци. Тази карта осветява вашите лидерски качества, които могат да окажат значително влияние. Въпреки това, когато силата не е развита, тя може да причини щети. Това е добър момент да признаете своето влияние и способност да се активизирате във времена на нужда и да работите, за да го приберете завинаги.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЛЯТО 2024

Рак

Карта Таро: Рицар на пентакли

Справяте се по-добре, отколкото си мислите. Времето в момента може да има начин да тече привидно бавно, но когато погледнете назад, то отлита, преди да се усетите. По същия начин ежедневният растеж може да изглежда незначителен или дори незабележим, но може бързо да се увеличи. Може да чувствате, че ви предстои дълъг път в пътуването ви, но тази карта отбелязва печалбата от честна упорита работа. Също така служи като напомняне да отпразнувате колко далеч сте стигнали.

Лъв

Карта Таро: Пет меча

Това е добър момент да следите и да имате предвид качеството на местата и хората, от които сте заобиколени. Да се ​​доверите или да мислите високо за някого може да е естествено, но само някои са го заслужили.

Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2024

Дева

Карта Таро: Присъда

Дори ако нощта е дълга, вие имате обещание светлината да се върне отново. Това е карта на обновяване и трансформация. Тя ви подтиква да се облегнете на вълните на живота или да оцените всички области, които трябва да промените, за да се доближите до целите си и да живеете живота, който искате. Имате силата да направите промените, необходими за растеж, доброта и цел в живота ви. Може да ви се струва, че нямате много контрол, но овладяването на това, върху което имате контрол, може да бъде от решаващо значение.

Везни

Карта Таро: Три чаши

Това е страхотно време да срещнете нови хора, както и да се влеете в отношенията, които имате. Вие сте създадени за общност, така че направете каквото можете, за да дадете приоритет на дарбата, която притежавате

Скорпиони

Карта Таро: Шест пентакли

Може да сте били хванати в лъжата, че за да спечелите повече, трябва да държите скъпо на това, което имате. Въпреки това начинът на живот на щедрост може да е нещото, което да добавите повече към живота си. Тази карта ви кани да попитате в какво можете да се влеете, независимо дали във времето или като дадете знанията си.

Стрелец

Карта Таро: Кралица жезли

Тази карта внася светлина в красотата, която може да дойде отвътре. Този свят боготвори външния вид, но вътрешната красота е това, което променя света и може да направи човек наистина забележителен. Помислете как сте били повлияни от обикновен акт на доброта или може би от прегръдка. Имайки това предвид, разсъждавайте върху това, което е важно за вас да развиете.

Козирог

Карта Таро: Десет жезли

Тази карта символизира постоянството в лицето на упорита работа или носенето на повече от вашия товар, което може да бъде решаващо понякога, но може да бъде неустойчиво в дългосрочен план. Вашето здраве и благополучие са това, което има значение. Изтласкването отвъд границите ви може да бъде похвалено от другите, но може да се отрази. Това е добър момент да оцените нещата в живота си и да отбележите как да намалите натоварването си. 

Водолей 

Карта Таро: Седем пентакли

Сега полагате усилия и скоро ще погледнете нагоре, за да видите ефекта от усилията си. Дисциплината – изборът на това, което искате в дългосрочен план, пред това, което желаете в момента – може да изисква отказ от краткосрочно удовлетворение, но това ще бъде голяма награда за вас.

Риби

Карта Таро: Асо мечове, обърната

Когато почувствате, че сте загубили яснотата или визията си, е време да преоцените и да се върнете към основите или вашата истина. Това е добър момент да прецените дали някакви бариери се превръщат в пречка за вашата преценка. Например, може да се наложи да установите по-добра комуникация в една връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама