Таро карта за всяка зодия за 14 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 14 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква карта Таро е изтеглила съдбата за вашата зодия за вторник, 14 април 2024.

Овен - Две чаши

Вие сте добър приятел на толкова много хора. Знаете как всеки човек има своя история и макар че не винаги се идентифицирате с техните причини, намирате начин да почувствате състрадание и съпричастност към тяхната човечност. Днес оставете нежната страна на живота да докосне сърцето ви.

Телец - Светът, обърната

Животът не чака никого и вие губите ценно време, когато позволявате на миналото да ви попречи да продължите напред. Готови сте да преследвате своите мечти, цели и желания. Ако имате нужда от ясен план и пътна карта, напишете стъпките, които искате да предприемете, и започнете.

Близнаци - Три меча

Скръбта, която изпитвате, е дълбока и никой не може да направи нищо, за да накара болката да изчезне точно сега. Това, което е необходимо, е да се свържете с нея, да обработите емоциите и да оставите времето да направи своето чудо.

Вижте още: Край на каръка за тези 3 зодии, май 2024 им носи пари и изобилие

Рак - Седем жезли

Разсейването е враг номер 1 днес. Това, от което се нуждаете, е фокус. Така че дори ако изисква малко повече усилия, за да се откъснете от телефона, поставете си цел и се стремете да я постигнете.

Лъв – Сила

Всеки има смесени чувства. Вашите емоции са като светлина, която ви насочва към това, от което се нуждаете. Добрите емоции ви помагат да намерите по-нататъшно щастие. Тъжните емоции показват човешката ви страна. Дори когато чувствате, че емоциите ви са извън контрол, познаването им ви помага да бъдете силни. Цялата сила, от която се нуждаете, е във вас самите.

Дева - Пет жезли

Лошите неща се случват на добрите хора, а добрите неща могат да се случат и на хора, които изглеждат лоши. Избягвайте негативното мислене или говоренето зад гърба на някого. Бъдете своя собствена мажоретка и емоционален герой!

Везни – Кулата

Паричните притеснения може да ви накарат да се съмнявате в избора си точно сега. Можете да поемете контрол над ситуацията и да направите нещо толкова просто като създаване на бюджет, за да управлявате разходите си.

Скорпион – Обесеният

Кога имате най-голяма нужда от вяра? Когато усетите, че сгте на път да я загубите, разбира се. Изпитанията и премеждията са като пречистващ огън. Ще ви хареса как нещата се развиват за вас, особено защото не сте се отказали.

Стрелец - Два пентакъла

Любовта е балансиращ акт. Имате приятели, семейство, работа и нуждите на вашия партньор плюс вашите собствени. Днес ще искате да определите как да оползотворите времето си, особено ако се чувствате привлечени в различни посоки. Може да не успеете да прекарате време с всички днес.

Козирог - Пет чаши, обърната

Днес може да се почувствате малко изостанали, но гледайте на това като на възможност за учене. Получавате шанс да направите нещо отново.

Водолей - Рицар на чашите

Да си честен понякога е трудно. Като рицар сте смели и искате да изразите открито чувствата си. Изисква се много смелост, за да кажете първи това, което мислите и чувствате.

Риби – Умереност

Останете уравновесени. Крайностите никога не са нещо добро. Те причиняват емоционално объркване и прибързани, необмислени избори. Още по-лошо, ако се държите по този начин пред някого. Не позволявайте на страха да бъде двигател на живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама