Таро карта за всяка зодия за 12 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 12 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за тази сряда, 12 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Луната

Да бъдете наранен в миналото може да създаде бъдещи проблеми с доверието – една от многото причини да защитите сърцето си. Колкото и да ви се иска да вярвате във всеки, хората невинаги могат да получат свободата да влязат в живота ви без време, за да се опознаят по-добре. Може да ви е болезнено да поставите граница и да не позволите на човек да се доближи твърде много, когато се чувствате самотни, но ще си спестите по-голяма болка и разочарование по-късно, ако първо му позволите да спечели това ниво на интимност от вас.

Телец

Карта Таро: Императорът

Защо да се караме? Режимът на оцеляване може да се превърне във вашата реакция, когато сте се чувствали атакувани или стресирани твърде дълго. Трябва да тренирате ума си да разпознава кога наистина нищо не е наред. Нещата могат да изглеждат несигурни, дори когато няма възприемана заплаха, защото сте се чувствали атакувани от известно време. Това е крива на учене, но оставането изцяло в момента помага. Обърнете се към себе си, когато започнете да се чувствате нервни. Скоро ще преквалифицирате емоциите си, за да изберете мира, защото животът гледа нагоре.

Вижте още: Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024

Близнаци

Карта Таро: Крал мечове, обърната

Доверете се на инстинктите си, Близнаци. Понякога хората се опитват да се възползват от друг човек, защото знаят, че има възможност да го направят. Понякога вашите приятели могат да видят червените знамена, преди вие да ги забележите, или може би сърцето ви ви предупреждава, но не искате да слушате, защото се страхувате да сте прави. Засега се запитайте дали действията и думите съвпадат. Ако не го правят, попитайте защо.

Рак

Карта Таро: Рицар на мечовете

Съсредоточете се върху целта си, но живейте и балансиран живот. Можете да станете толкова мотивирани да постигнете мечта, че вашите приятелства, връзки и здраве да пострадат. Не искате да бъдете човекът, който стига до мястото, където искате да бъдете, но сте съвсем сами. Задайте реалистична времева линия, включително добре изживян живот: време, прекарано с хора, които обичате, правене на неща, които ви харесват, и постигане на целите ви!

Вижте още: Хороскоп за днес, 12 юни 2024

Лъв

Карта Таро: Смърт, обърната

Животът ви може да изглежда като филм в момента. Нещата се променят и енергията на главния ви герой е силна. Някои забавни моменти може да заслужават да бъдат написани в бестселъров роман или филмов сценарий. Този период от живота трябва да се записва в дневник. Вие сте във вълнуващ период от живота си, така че го документирайте.

 

Дева

Карта Таро: Осмица чаши

Радостта е нещо, което не можете да предвидите или създадете без отворено сърце. Любовната ви чаша е на път да се напълни с цялата красота на живота около вас. Да го получите по начин, който достига до душата ви, ви позволява да се чувствате благодарни и щастливи. Благодарността не е заразна за другите; това е нещо, което можете да схванете за себе си, ако искате. Просто се огледайте и вижте всички благословии, които светът е отворил пред вас.

Везни

Карта Таро: Магьосникът, обърната

Ако се чудите дали все още сте "разбрали", всичко, което трябва да направите, е да започнете оттам, откъдето сте спрели. Бъдете търпеливи със себе си. В началото може да не сте толкова добри, колкото сте били в миналото. Въпреки това, с време и отдаденост. можете да се върнете към това сладко място - и да го надминете.

 

Скорпиони

Карта Таро: Страница с мечове

Разсейвате ли се? Може би гледате какво правят всички останали в социалните мрежи и се чудите защо животът ви не се развива така, както сте се надявали. Сравнението е един от най-бързите пътища към нещастието. Наистина ли сте доволни от това, което имате? Ако сте, не позволявайте на другите да се превърнат в мярка за това, което смятате за добре изживян живот. Останете верни на собствения си път.

Вижте още: Късметче за всяка зодия за 12 юни 2024

Стрелец

Карта Таро: Дама пентакли

Когато носите работата си у дома със себе си, психически, емоционално или физически, това може да повлияе на чувството ви за благополучие. Опитайте се да оставите чувствата и тревогите си за офиса пред вратата. Научете се да го поставяте до следващата работна смяна. Ще бъде там, когато влезете отново.

Козирог

Карта Таро: Слънцето

Хубави неща идват при тези, които чакат; когато сте търпеливи, ще усетите сладостта на успеха. Може да преминете през обичайните страхове от съмнение и безпокойство, когато връзката ви не върви толкова бързо, колкото бихте искали. Но не можете да бързате с нещо подобно. Да опознаете някого е забавно и когато си позволите да се влюбите. Страстта може да изгори бързо. Вие желаете жарава, която води до траен пламък!

Водолей 

Карта Таро: Два меча

Всеки ден поставя пред вас решения, които трябва да вземете. Може да не знаете кои опции да изберете и несигурността може да доведе до действия, които не са полезни. Вместо да правите прибързан избор, обмислете нещата. Не искате да съжалявате, че сте се втурнали на работа или сте напуснали това, което сте започнали. Искате да сте сигурни, че това, което правите, е правилно, сега и в бъдеще.

Вижте още: Ягодова луна на 21 юни 2024, какво ще донесе на всяка зодия

Риби

Карта Таро: Присъда

Здравият разум невинаги е толкова често срещан и може да се съмнявате дали човек в живота ви някога ще се научи. Житейският им опит може да не им е позволил да научат неща, които разбирате по същество. Може да имате златна възможност да помогнете, като научите някого на няколко неща. Това може да е шанс да изградите връзката си и да ви сближите чрез доверие и приятелство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама