Таро хороскоп за всяка зодия за лято 2024


Таро хороскоп за всяка зодия за лято 2024
Снимка: iStock

Астрономическото лято ще започне днес, 20 юни в 23:50 ч. Тогава Слънцето ще бъде в точката на лятното слънцестоене, която в наше време се намира в източната част на съзвездието Бик – много близо до неговата граница с Близнаци. Днес също е най-дългият ден и най-късата нощ. По този повод ви предлагаме да видите какво ви очаква през лято 2024 според вашата таро карта.

Овен

Страница с пентакли

Това лято, Овни, съсредоточете се върху постигането на заветна цел или мечта! Страницата с пентакли загатва за нови възможности за работа, бизнес начинания или финансови печалби. Останете всеотдайни и създайте реалистичен план за постигане на целите си.

Телец

Асо купи

Емоционалното преливане ви очаква по най-добрия начин, Телци! Ще бъдете отворени за нови романтични преживявания и задълбочаване на връзките с любимите хора. Тази карта също насърчава да изследвате творческите си таланти и да разкривате нови възможности.

Близнаци

Влюбените

Пригответе се за сладки връзки това лято, Близнаци! Ако сте необвързани, очаквайте да срещнете някой специален човек, който да преобърне живота ви в положителна посока. Ако сте във връзка, честната комуникация ще задълбочи отношенията ви с партньора и ще се радвате на хармония и щастливи моменти.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЛЯТО 2024

Рак

Пет меча обърнати

Това лято слага край на конфликтите и разногласията, Раци. Ще се отървете от миналите обиди и ще намерите хармония в отношенията си, което ще ви позволи да продължите напред и да видите по-голямата картина.

Лъв

Осмица чаши

Помислете какво наистина ви носи радост това лято. Ако нещо, което някога е било приятно, сега се чувства обременяващо, бъдете честни със себе си. Оставянето на познатото може да доведе до ново начало по-рано, отколкото си мислите.

Дева

Четворка обърнати жезли

Отложете празненствата засега, Деви. Работили сте усилено за цел, но крайъгълният камък все още не е достигнат. Празнувайте насаме, но не забравяйте да почетете приноса на всеки, когато му дойде времето.

Везни

Колелото на съдбата

Късметът е на път, Везни, но нещо може да го блокира. Прегърнете промяната, за да покажете на вселената, че сте готови да прекъснете старите цикли. Това лято поемете контрол над съдбата си и насочете Колелото на съдбата към целите си.

 Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2024

Скорпиони

Пет пентакли

Може да започнете лятото с по-малко пари от очакваното, Скорпиони. Добрата новина е, че тази ситуация може бързо да се подобри. Потърсете съвет и преминете от мислене на липса към такова на изобилие и благодарност.

Стрелец

Присъда

Това лято, Стрелци, помислете за истинското си призвание в живота. Вселената ще ви изпрати знаци, за да ви води. Избягвайте разсейването и потърсете дълбока медитация и съзерцание за големи прозрения и потенциално духовно пробуждане.

Козирог

Страница с чаши

Това лято ще ви хрумне невероятна идея, но може да ѝ устоите. Преодолейте съмнението в себе си и оставете креативността си да потече. Вместо да слушате вътрешния си критик, оставете въображението си да се развихри - тази идея може да се превърне в бъдеща възможност.

Водолей 

Шест чаши

Водолеи, заседнали ли сте в миналото? Ако е така, може да пропуснете летните забавления. Тази карта ви кани да пуснете миналото и да прегърнете бъдещето с отворено сърце. Съсредоточете се върху дейности, които носят радост и ви карат да се почувствате отново като дете.

Риби

Десет жезли, обърната

Риби, вашата устойчивост е похвална, но не е нужно да правите всичко сами. Обръщането на тази карта предполага, че трябва да споделите работното си натоварване. Потърсете помощ и споделете чувствата си, за да разберете, че не сте сами. И това ще отмине.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама