Седмичен любовен хороскоп за 25 - 29 септември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 25 - 29 септември 2023
Снимка: iStock

Тази седмица някои зодии ще бъдат изключително щастливи в романтичен план. Научете какво очаква всеки зодиакален знак  в любовта в периода 25 - 29 септември 2023

Овен

Овни, има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си. В противен случай, бъдете готови за доста разправии на любовния фронт, ако половинката не знае защо ви е такова настроението.

Телец

Телци, разговор между вас и половинката ви ще ви накара да изпитвате още по-силни чувства един към друг. Ако вече живеете под един покрив, ще има много приятни мигове, на които да се насладите.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 25 септември - 1 октомври

Близнаци

Последната седмица на септември ще е белязана от борба за надмощие в любовен план. Не че някой от двама ви иска нещо конкретно, просто властта в семейните битки ще е водеща. Помислете дали да не направите крачка назад.

Рак

Раци, не предизвиквайте излишно половинката си и не разрушавайте съществуващия мир само за да повишите адреналина или да разнообразите емоциите. Ще съжалявате.

Лъв

Ще се радвате на романтика и хармония с любимия човек - нещо, което ви е липсвало през последните няколко седмици. Не позволявайте на малките проблеми да развалят този току-що намерен баланс.

Дева

Не бързайте в действията и не насилвайте нещата. Изчакайте края на седмицата, когато и двамата ще бъдете по-готови да се отдадете на любовта. Планирайте романтична изненада.

Везни

За Везните предстои седмица на доста интензивни обрати. Ту сте ядосани, ту щастливи, ту на ръба на депресията. В сряда ще откриете, че вашите желания засилват емоционалната връзка с любимия човек.

Скорпион

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Вижте още: Тези зодии слагат КРАЙ на кармична връзка в началото на есента

Стрелец

Стрелци, през новата седмица няма да имате време за любовни трепети. Всички необходими задачи, които изискват внимание на работното място, падат на вашите рамене. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

Козирог

Някои от представителите на зодия Козирог, които изживяват офис романтика, трябва да знаят, че тя може да се превърне в бедствие. Ето защо е добре вие да направлявате всеки флирт.

Водолей

Новата седмица за вас е чудесен повод да затвърдите духовната си връзка с половинката. Чувствате се силни като двойка и това ви дава сила да проведете някои важни разговори.

Риби

За Рибите тази седмица ще бъде отредена за равносметки. Не сте щастливи с живота, връзката или работата си? Дайте си време насаме със себе си, за да изясните желанията и стремежите си, защото никой няма да го направи вместо вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама