Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 септември 2024


Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 16 - 22 септември 2024, според зодията

Овен

Ще се чувствате спокойни и сигурни. Можете да разчитате на подкрепа от страна на партньора, особено ако се нуждаете от финанси или съвет, свързан с пари и инвестиции.

Телец

През новата седмица социалният и любовният ви живот ще се слеят в едно. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще предизвикват страхотни емоции!

Близнаци

По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата - може би ще идете в командировка с половинката, а може и просто тя да окаже важна подкрепа. Покажете вашата благодарност по някакъв мил начин.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември 2024

Рак

През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще се чувствате изпълнени с енергия, обич и надежда, така че е дошъл момент да покажете и част от нежната си страна на половинката, а не само изискващата и командваща.

Лъв

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши.

Вижте още: Как да постигнете мечтания живот през ЕСЕН 2024 според зодията

Дева

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване само за двама ви.

Везни

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Вижте още: Тези 3 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през септември 2024

Скорпион

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Стрелец

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Козирог

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Водолей

Може би е време за нови есенни цели! Не е лошо да промените мирогледа си и да "влезете в обувките" на половинката си. Само така ще си обясните някои действия, които ви дразнят.

Риби

Седмицата ще ви научи да се доверявате повече на половинката. Запомнете, че не е нужно винаги да държите нещата изкъсо, понякога трябва да сте склонни да приемете помощ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама