Прекрасна новина за една зодия в хороскопа за 11 февруари


Прекрасна новина за една зодия в хороскопа за 11 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя няма да може да избягате от същността си, така че не се и опитвайте. Всякаква промяна и развитие, обаче са възможни. Започнете с малкото.

Телец

Тази неделя е добре да си припомните някои приказни истории. Чудесата се случват и извън книгите, стига да имате повече вяра, че имат място и във вашия живот.

Близнаци

Тази неделя ви очаква запознанство. Не се заблуждавайте, че когато някой е интересен, то той непременно е и добър човек. Има и такива случаи, но е хубаво да се провери първо.

Рак

Тази неделя ще имате възможността да прекарате деня изцяло в съответствие с вашите желания. Не пропускайте да осигурите комфорта си точно във вида, който ви харесва най-много.

Лъв

Денят обещава повече движение, отколкото сте планирали. Ако отдавна не сте се раздвижвали в това няма нищо лошо. Все пак не се натоварвайте рязко, за да не си причините някоя травма.

Дева

Някои сърдечни рани все още не са зараснали, но това не означава, че не трябва да започнете да правите първи крачки към оздравяването ви. Бавно, търпеливо и скоро ще усетите ефекта.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама