Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември 2024
Снимка: iStock

Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември 2024.

Овен - вторник, 17 септември

Излизате от мрачния тунел, в който беше попаднал живота ви. Сега всичко е във вашите ръце. От вторник започвате да "ковете" сами съдбата си. 

Телец - четвъртък, 19 септември

Нови материални придобивки ви носи четвъртък. Може да става дума и за смяна на жилището. Сега е моментът да мечтаете на едро.

Вижте още: Годините нямат значение: 3 неостаряващи зодии

Близнаци - понеделник, 16 септември

Мрачният понеделник далеч няма да е толкова мрачен за представителите на зодия близнаци. Слънце изгрява в любовния ви живот и този път е много вероятно не вие да завъртите нечия глава, а вашата за бъде завъртяна.

Рак - неделя, 22 септември

От много време се чудите дали да потърсите един човек, който пуснахте да си тръгне от живота ви, а не искахте. Днес Купидон ви дава втори шанс в любовта и единственото, което може да спре щастливата развръзка на събитията, е вашият страх.

Лъв - сряда, 18 септември 

Един мечтан за вас проект се провали преди време, но не по ваша вина. Днес тези, които ви обърнаха гръб, ви подават ръка. Ако оставите егото си, очаквайте щастлива развръзка на събитията.

Вижте още: Това са зодиите, които най-много обичат парите

Дева - събота, 21 септември

В съботният ден нищо не е случайно. Вселената ви изпраща много знаци, трябва само да отворите всичките си сетива, за да ги видите.

Везни - неделя, 22 септември

Днешният ден ви предоставя чудесна възможност да помислите над всички онези проекти в работата и да си дадете ясна сметка на къде искате да продължи професионалното ви развитие.

Скорпион - събота, 21 септември

Постоянното ви желание за контрол ви лишава от възможността да се насладите на всички хубави неща, които са пред вас. Днес един човек ще направи  всичко възможно да влезне в живота ви - дайте му възможност да изрази чувствата си.

Стрелец - понеделник, 16 септември

Личният ви живот беше изпаднал в тотална криза. Искате всичко, но не знаете как да го получите. Днес получавате ключът към всички отговори, които не ви оставяха да заспите.

Козирог - петък, 20 септември 

Вие обичате материалната страна на живота, но днес един човек ще успее да разбие ледовете в сърцето ви и да ви покаже, че най-скъпо е онова, което не може да купим.

Водолей - неделя, 22 септември 

Животът се променя, но не и големите ни мечти. Неделя ви дава възможност да сбъднете една от тях. Действайте смело, звездите са с вас!

Риби - вторник, 17 септември

Обичате да гледате от миналото, но вторник ще разберете новина, която ще отправи погледа ви изцяло в бъдещето. Рязък обрат на събитията в положителна посока чертаят звездите за представителите на зодия риби

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама