Любовно пожелание за 7 май 2023 според зодията


Любовно пожелание за 7 май 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Щастлив е човекът, който намери истински приятел, а далеч по-щастлив е този, който намери този истински приятел в жена си."

Франц Шуберт

Телец

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Вижте още: Големият таро хороскоп за май 2023

Близнаци

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Рак

"– На жените, които обичах, подарявах залез...

– Защо не изгрев?! Символично е, начало... Начало на нов ден.

– Защото да подариш залез е обещание. Обещанието, че ще бъдеш до нея в тъмното, което идва. Каквото и да крие в себе си. Обещанието, че няма да се събуди сама. Повярвай ми, всяка жена чака този, който иска да ѝ подари залез. Жените са уморени от изгреви с мъже, с които не са залязвали. Прииска ли ти се да подариш залез на жена, не се питай повече дали я обичаш.

"Живот в скалите", Мария Лалева

Лъв

"Можете да затворите очите си за неща, които не искате да видите, но не можете да затворите сърцето си за неща, които не искате да чувствате."

Джони Деп

Дева

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Везни

"Най-смелото нещо, което мъжете правят, е да обичат жените."

Морт Зал

Вижте още: Тези 2 зодии са безмилостни в любовта

Скорпион

"Да се ​​страхуваш от любовта означава да се страхуваш от живота, а онези, които се страхуват от живота, са вече три четвърти мъртви"

Бертран Ръсел

Стрелец

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Козирог

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Водолей

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

Риби

"Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава, че наистина го обичаш... Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно.Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого, не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е..."

"Музика край леглото ми", Кюршат Башар

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама