Любовно пожелание за 6 май 2023 според зодията


Любовно пожелание за 6 май 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта връхлита внезапно и те завладява, преди да си успял да я осъзнаеш, а после вече не можеш да направиш нищо. Само да се влюбиш и вече си погубена, както и да се развият оттук нататък нещата. Поне така пише в книгите."

Маргарет Атууд

Телец

"В твоята светлина се научавам да обичам. В твоята красота, как да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, но понякога го виждам и тази гледка се превръща в това изкуство."

Руми

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят в пари през май 2023

Близнаци

"Знам, че по някакъв начин всяка моя стъпка от момента, в който можех да вървя, беше стъпка към намирането ви."

Никълъс Спаркс, "Съобщение в бутилка"

Рак

"За да кажеш "обичам те", изобщо не е необходимо да казваш "обичам те", въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш "Много ми е добре с теб", или "благодаря", или "ти си най-добрият". Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя."

Елиа Барсело

Лъв

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Дева

"Любовта си е любов – отсъжда възрастната жена. – Както дървото си е дърво. Може да е фиданка или хилядолетен дъб, но все пак има корени и собствен живот и зависи от милостта на сезоните."

"В града на замечтаните кули", Джулия Уелан

Везни

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Вижте още: Внимание! Май месец е кармичен за тези 2 зодии

Скорпион

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Стрелец

"Всеки, който обича, търси липсваща частичка от себе си. За това всеки влюбен се натъжава при мисълта за своя любим. То е като да влезеш в стая пълна със спомени. Такива, за които не си се сещал от дълго време."

Харуки Мураками

Козирог

"Най-добрата любов е онази, която събужда душата и ни кара да посягаме към още, която насажда огън в сърцата ни и носи мир в ума ни."

Ноа Калхун

Водолей

"Винаги е грешно да мразиш, но никога не е грешно да обичаш."

Лейди Гага

Риби

"Мисля, че съвършенството на любовта е, че тя не е съвършена."

Тейлър Суифт

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама