Любовно пожелание за 27 април 2023 според зодията


Любовно пожелание за 27 април 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е като приятелство, подпалено от огън. В началото е само пламък, много красив, понякога горещ и бурен, но все пак само пламък. Когато любовта остарее, нашите сърца порастват и нашата любов се превръща в жарава – силно-горяща и неугасима."

Брус Лий

Телец

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Близнаци

"Да се ​​страхуваш от любовта означава да се страхуваш от живота, а онези, които се страхуват от живота, са вече три четвърти мъртви"

Бертран Ръсел

Вижте още: Любовно късметче за всяка зодия за май 2023

Рак

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Лъв

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Дева

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Везни

"Никога няма време или място за истинска любов. Случва се случайно, при сърдечен ритъм, в един миг, пулсиращ момент."

Сара Десен, "Истината завинаги"

Вижте още: Тези 4 зодии са най-отдадени във връзките

Скорпион

"Много хора искат да се возят с вас в лимузината, но това, от което имате нужда, е някой, който ще вземе автобуса с вас, когато лимузината се разпадне."

Опра Уинфри

Стрелец

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Козирог

"Знаех, че нямам бъдеще с него, но в самотния живот има редки моменти, когато някоя душа докосва твоята така, както звездите доближават земята веднъж в годината. Ето такова съзвездие беше Дедал за мен."

"Цирцея", Маделин Милър

Водолей

"Можете да давате без да обичате, но не можете да обичате без да давате."

Ейми Кармайкъл

Риби

"Най-накрая ме целуна, аз пак мога да умра в вълните и един добър бръснене на пясъчници взе ..."

Хедър Макхоф

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама