Любовно пожелание за 25 април 2023 според зодията


Любовно пожелание за 25 април 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Добре е да обичаш разумно, без съмнение. Но да обичаш неразумно е по-добре, отколкото да не обичаш въобще."

Уилям Мейкпийс Такъри

Телец

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 24-30 април 2023

Близнаци

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Рак

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Лъв

"Любовта никога не претендира, тя винаги дава. Любовта винаги страда, никога не негодува, никога не се отмъщава."

Махатма Ганди

Дева

"Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете - което е всичко."

Катрин Хепбърн

Везни

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Вижте още: Тези 2 зодии са безмилостни в любовта

Скорпион

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Стрелец

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Козирог

"Предпочитам да имам очи, които не виждат; уши, които не чуват; устни, които не могат да говорят, отколкото сърце, което не може да обича."

Робърт Тизон

Водолей

"- Не ме ли обичаш? - Повече от вчера и по-малко от утре, както пише по картичките, които купуваме от книжарниците. Да, обичам те. Всъщност съм лудо влюбена, дори започвам да мисля дали да не си сменя жилището и да дойда в този огромен и самотен апартамент - но винаги, когато заговоря за това, ти си този, който сменя... темата. Въпреки това забравям за нараненото си самолюбие и намеквам колко хубаво би било да живеем заедно, а ти ми отговаряш, че още е рано, и аз си мисля, че може би се боиш да не ме изгубиш, както изгуби Естер, или че още чакаш завръщането и, или че няма да разполагаш повече със свободата си, страхуваш се да останеш сам, но се страхуваш и да живееш с някого - с други думи - връзката ни е истинска лудост. Но след като ме питаш, ще ти отговоря: много те обичам!"

"Захир", Паулу Коелю

Риби

"Ако има някакъв вид магия на този свят, това трябва да е опит за разбиране на някого, споделяне на нещо. Знам, че е почти невъзможно да успеем, но... на кого му пука, наистина? Отговорът трябва да е в опита."

"Преди изгрев слънце"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама