Любовно пожелание за 20 април 2023 според зодията


Любовно пожелание за 20 април 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"В такова време ти се ще да имаш две сърца – едно за чест, друго за мерак, – а то, опустялото – едно: разсечи го, разкъсай го – пак едно!"

Николай Хайтов

Телец

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

Близнаци

"Любов е да раздаваш винаги без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."   

Н. Захариева

Вижте още: Мъжете от тази ЗОДИЯ ще са ви верни до гроб!

Рак

"Когато се нуждая от другия, за да съществувам, връзката се превръща в зависимост. А когато сме зависими, не можем да избираме. А без избор няма свобода. А без свобода няма истинска любов. А без истинска любов може да има бракове, но няма да има двойка."

"Да обичаш с отворени очи", Хорхе Букай

Лъв

"Мъжът, който говори красиво за любовта изобщо не е влюбен."

"Симон", Жорж Санд

Дева

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Везни

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

"Последната песен", Рони Милър

Вижте още: Тази зодия я очаква радостна вест през април 2023

Скорпион

"Любовта никога не претендира, тя винаги дава. Любовта винаги страда, никога не негодува, никога не се отмъщава."

Махатма Ганди

Стрелец

"Мисля, че е абсолютно жизненоважно, когато сте женени с деца, да имате поне едно пътуване на година без децата. Колкото и да ги обичаме, наистина е важно да запомним, че и ние сме част от двойката, в противен случай децата напълно поемат."

Джейсън Айрес

Козирог

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Водолей

"Предпочитам да имам очи, които не виждат; уши, които не чуват; устни, които не могат да говорят, отколкото сърце, което не може да обича."

Робърт Тизон

Риби

"Когато обичаш нещо, то те обича обратно по начин, по който трябва да обичаш".

"Отделен мир", Джон Ноулс

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама