Любовно пожелание за 19 януари 2024 според зодията


Любовно пожелание за 19 януари 2024 според зодията
Снимка: iStock

Научете какво е любовното ви пожелание за днес, 19 януари 2024, според зодията ви.

Овен

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Телец

"Любовта е по-мощна от смъртта. И от страха от смъртта. Животът се държи само на любовта."

Иван Тургенев

Близнаци

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Вижте още: На 20 януари: Плутон във Водолей ще повлияе на 3 зодии, очаква ги изобилие

Рак

"Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. " 

"100 любовни сонета", Пабло Неруда

Лъв

"Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея."

Яна Данаилова

Дева

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Везни

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Вижте още: Мъжете от тези зодии са най-верни на партньорките си

Скорпион

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Стрелец

"Любовта е всичко. И това е всичко, което знаем за нея."

Емили Дикинсън

Козирог

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Водолей

"Никой никога не е получавал по-любяща и безусловна подкрепа от моя. И аз те обичам."

Стивън Морган

Риби

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама