Любовно пожелание за 14 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 14 август 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казала Джулия Робъртс: "Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е той да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие." Вижте и какъв е любовният цитат на останалите зодии за този понеделник, 14 август 2023.

Овен

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Телец

"- Бих предпочел да прекарам един живот с теб, отколкото да се изправям пред всички векове на този свят сам."

"Властелинът на пръстените"

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 14 - 20 август 2023

Близнаци

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луиз Хей

Рак

"Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш."

Чарли Чаплин

Лъв

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Дева

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Везни

"Земята е пълна със сърдечни болки и раздори, това, че можете да споделите пътуването с някой, когото обичате, помага да се улесни малко."

Илия Дейвидсън

Скорпион

"Любов е да раздаваш винаги без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."   

Н. Захариева

Вижте още: 5 причини защо жената Лъв е най-обичаната от зодиака

Стрелец

"Мъжът, който говори красиво за любовта, изобщо не е влюбен."

"Симон", Жорж Санд

Козирог

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е той да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие."

Джулия Робъртс

Водолей

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Риби

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама