Любовно пожелание за 12 март 2023 според зодията


Любовно пожелание за 12 март 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Какво друго? Тя е красива. Никога няма да се умориш да я гледаш. Нито пък се налага да се тревожиш дали не е по-умна от теб: защото със сигурност е така. Обичам я. Такъв късмет е, Ван Хутен, че я обичам. Защото, старче, нямаш право на избор дали да бъдеш наранен - само можеш да избереш единствено кой да те нарани. Аз съм доволен от избора си. Дано и тя да е доволна от своя.“

"Вината в нашите звезди", Джон Грийн

Телец

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Вижте още: Това е ЗОДИЯТА, която никога не прощава и не забравя

Близнаци

"Сродни души. Това е изключително рядко, но съществува. Това е нещо като близнаци, настроени една в друга."

"Когато мечтите могат да дойдат"

Рак

"Мисля, че съвършенството на любовта е, че тя не е съвършена."

Тейлър Суифт

Лъв

"Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат."

Жан Кокто

Дева

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Вижте още: Как изглежда любовта между две еднакви зодии

Везни

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Скорпион

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Стрелец

"Имам милион неща, с които да ви говоря. Всичко, което искам в този свят, е вие. Искам да те видя и да поговорим. Искам двамата да започнат всичко от самото начало."

"Норвежка гора", Харуки Мураками

Козирог

"Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

Захари Карабашлиев, "18% Сиво"

Водолей

"В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула (нищо)."

Платон

Риби

"Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш."

Чарли Чаплин

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама