Любовен уикенд хороскоп за 1-2 юли 2023


Любовен уикенд хороскоп за 1-2 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

Време е да се отдадете на заслужена лятна почивка, а най-добре да е в компанията на любимия ви човек. Дори кратко уикенд бягство ще разнообрази отношенията ви. Изберете място, на което и двамата преди не сте били.

Телец

Този уикенд ще има гръмотевични бури в дома ви. Половинката ви ще бъде по-склонна към избухване, затова най-добре бъдете търпеливи към променливото му настроение.

Вижте още: Как се целува всяка зодия

Близнаци

Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено. Лятото е време да бъдете по-дръзки.

Рак

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо е любовта, която имате в настоящето, преди да я загубите.

Лъв

Предстои ви препятствие в любовта, което ще наруши хармонията и ще се окаже сериозна пречка. Ако положите много усилия, накрая всичко ще се нареди, но ще се чувствате уморени от любовта.

Дева

Любовна магия ще плени представителите на зодия Дева. Тези, които се намират във връзка, ще се чувстват като в приказка, а необвързаните Телци имат реален шанс да се запознаят с нов човек и да разберат значението на израза "пеперуди в стомаха".

Везни

За първи път от доста време представителите на зодия Везни ще усетят хармония и ще се чувстват на място. Ще успеете да преоткриете половинката си на дълбоко духовно ниво.

Вижте още: Вашата сродна душа според зодиакалния знак

Скорпион

През тези почивни дни Скорпионите и техните половинки ще бъдат погълнати от финансовите въпроси. Някои от вас могат да предприемат и по-сериозна стъпка, като например общо съжителство.

Стрелец

Надали има по-готова зодия за парти от вас! Искате да грабите с пълни шепи от всичко, което животът ви поднася, но това може да ви изиграе лоша шега. По-разумно е да направете план за уикенда, за да не се получи от "два стола на земята".

Козирог

Уикендът може и да не започне с хармония в любовта, но неделята ще ви донесе повече разбирателство в комуникацията. Възможно е да се появи някакво финансово препятствие, но заедно ще успеете да го преодолеете.

Водолей

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Риби

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани. Може би защото сте по-отворени към половинката и не се опитвате да се налагате, но уикендът определено ще бъде положителен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама