Хороскоп за тази седмица 29 август - 4 септември


Хороскоп за тази седмица 29 август - 4 септември
Снимка: iStock

Овен

Седмицата ще ви даде повече, отколкото очаквате. Не бързайте с изводите относно отношенията ви с близък човек. Изненади ще има, но те по-скоро ще са приятни. Прибързаните решения сега няма да са ви от полза. Припомнете си как да броите до 100 и да обуздавате емоциите си.

Телец

През тази седмица не си отказвайте от срещи и излизания с приятели. Не допускайте на еднообразието и скуката да се настанят трайно в дома и ежедневието ви. Дори една разходка без цел може да ви даде достатъчно, за да разведри мислите ви. Ако сте се лишавали от удоволствия, сега е моментът да ги наваксате.

Дневен хороскоп за 29 август

Близнаци

През тази седмица не се колебайте да експериментирате. Времето за действие е настъпило. Проучете и опитайте различни варианти за промяна и развитие. Не се отказвайте дори да преживеете малък неуспех. Животът обича смелите - бъдете един от тях.

Рак

През тази седмица ще получите дълго чакана свобода. Не забравяйте обаче, че свободата означава и доверие. Бъдете сигурни в желанията си и те ще се осъществят. Помислете добре кое ще е най-полезното за вас. В края на седмицата не отказвайте покана за излизане извън града. Имате нужда от повече чист въздух

4 зодии, които не вярват в зодиите

Лъв

През тази седмица изчистете мислите си и спрете да желаете невъзможното. Ще искате промени, освобождаване от всичко, което ви оковава, но за това е нужно време. Просто се опитайте да спрете навреме, не трябва да се доближавате до пропастта и да изгаряте мостове, от които все още се нуждаете.

Дева

През тази седмица ситуацията в работата ще се развие успешно. Ще имате шанс да бъдете видени и чути. Само не забравяйте, че сте на видно място, така че трябва да покажете своите таланти, а не капризи. В петък съберете сили и да вземете важно решение, което ще повлияе на бъдещата ви съдба. В личния живот е възможно разочарование и разрив.

Везни 

През тази седмица рутинните дела ще вървят добре, творческите начинания ще се увенчаят с успех. Ще имате възможност да получите солидна печалба. В сряда очаквайте приятно общуване в интересна компания. Краят на периода е благоприятен за срещи, любов, нежни признания. За пореден път ще се убедите, че сте необходими и желани.

Скорпион 

През тази седмица социалното ви положение ще се подобри. Вашата сила на убеждаване се увеличава, помагайки ви да създавате нови и полезни връзки. Във вторник действайте въз основа на собствените си интереси, те ще бъдат разбрани и отчетени. В събота може да вземете важно решение, което ще повлияе положително на моралната и материална атмосфера в семейството.

Любовно пожелание за 29 август според зодията

Стрелец 

Като цяло седмицата може да бъде доста трудна. Първо направете нещата, които са с приоритет, останалото за момента оставете настрана. Не критикувайте и не обсъждайте действията на ръководството, ако не искате проблеми в работата. В четвъртък не пренебрегвайте приятелските съвети. В любовта не изисквайте твърде много.

Козирог

През тази седмица са възможни конфликти и продължителни разправии на работното място. Въпросът за заплатата и професионалното израстване може да предизвика нежелани емоции. Има смисъл да промените нещо, за да постигнете по-лесно целите си. Ако все още не сте били на почивка, опитайте се най-накрая да я осъществите.

Късметче за всяка зодия за 29 август

Водолей

През тази седмица ви очаква творчески подем и неочаквано успешно решение на важни задачи, които изискват съгласуване с по-висши инстанции. В понеделник и вторник не трябва да се отдавате на мечти, няма да има време за това. Важно е да не пропускате инициативата и да направите крачка напред по кариерната стълбица. В събота се поглезете с разговори с приятели, а в неделя се постарайте да се насладите на тишината и уюта.

Риби

Настъпва добро време за вас. В началото на седмицата ви очакват големи печалби, добри новини и приятна среща. Ще ви бъде предложена работата на вашите мечти. А вие ще трябва само да договорите детайлите и да поставите вашите условия. Вашето мнение ще бъде взето под внимание. Авторитетът ви ще се повиши драстично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама