Хороскоп за днес, 6 февруари


Хороскоп за днес, 6 февруари
Снимка: iStock

Овен

Вашата половинка за пореден път ще ви окаже своята подкрепа за купуване на придобивка или инвестиране в нова бизнес идея. Решенията ще взимате заедно и без проблем.

Телец

Ще искате да споделяте повече един с друг, а това само ще направи връзката ви още по-силна. Откривайте нови неща за половинката си.

Близнаци

Ако нямате любим човек, денят е идеален за нови познанства. Излезте с приятели или обърнете внимание на близките си.

Рак

Ще направите равносметка на всички хубави и трудни моменти и ще осъзнаете колко нечуплива е любовта ви. Ще бъдете изцяло посветени на семейството и това няма да ви тежи, напротив. 

Лъв

Ще разширите съзнанието си и да видите отговорите на много въпроси, които сте си задавали в последно време за любовта. Моментът е подходящ за взимане на подходящи решения, които засягат вас и любимия човек. 

Дева

Готови сте да споделите някаква тайна с близък човек. Възможно е да вземете важно решение, така че не летете в облаците и мислете адекватно..

Везни

Ако се намирате във връзка, очаквайте много положителни емоции. В случай, че търсите нова любов, имате всички шансове да срещнете нова личност.

Скорпион

Сега имате добра възможност да се възползвате от късмета си и да затвърдите любовната си връзка или да стартирате нова. Интимни ласки няма да липсват.

Стрелец

Любимият ви човек ще ви накара да се чувствате специални и доверието между вас ще се засили. Ако нямате половинка до себе си, Венера ще ви подкрепи в създаването на нови социални контакти. 

Козирог

Ще споделяте ваши мисли относно любовта и връзката си с близки приятели. Ако сте необвързани, нещо вълшебно може да се случи между вас и приятел.

Водолей

Това може да ви вдъхнови да опитате нещо ново с половинката, като да започнете хоби, образователен курс, да посетите семинар. Тази умствена стимулация ще ви сближи.

Риби

Не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко. Възможно е да направите някои покупки или да обедините ресурсите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама