Хороскоп за днес, 30 август


Хороскоп за днес, 30 август
Снимка: iStock

Овен

Страховете ви са прекалено големи. Не се вкарвайте във филми, чиято роля не ви подхожда по никакъв начин. По-добри сте, отколкото си мислите.

Телец

Това е ден за непланирани срещи. Няма да е лошо да вложите повече усилия за външния ви вид. Всичко останало ще зависи от вас и вашето обаяние. Не забравяйте и за усмивката.

Близнаци

Това е ден за концентрация. Не се разпилявайте в дреболии и меланхолия. Всякакъв вид компромиси само ще попречат на плановете ви.

Зодии, които обичат прекалено много

Рак

Това е ден, в който да повишите самочувствието си. Изправете гордо глава, спомнете си кой сте и действайте наперено.

Лъв

Това е ден за психическо разтоварване. Не се товарете с проблемите на другите и се опитайте поне за малко да забравите и за своите.

Дева

Не правете компромиси със задълженията си, т.е. не поемайте чужди. Смело раздавайте задачи и се наслаждавайте на лекотата.

Късметче за всяка зодия за 30 август

Везни

През този ден не товарете ума си с трудноизпълними идеи. Сега не е моментът за нови проекти, а напротив - върнете в близкото минало и каквото може поправете.

Скорпион

Това е ден, в който да се порадвате на свободата си. Няма да ви се налага да се съобразявате с ничие мнение. Побързайте да реализирате всичко, което сте замислили.

Стрелец

Този вторник работата ви ще спори, както рядко ви се случва. Винаги може да си намерите допълнителни занимания, но вечерта определено заслужавате време за себе си. Поглезете се.

Любовно пожелание за 30 август според зодията

Козирог

Днес не се подавайте на провокации. Покажете, че не можете да бъдете извадени от релси лесно. Насаме се ядосвайте, колкото си и искате.

Водолей

Днес очаквайте неочакваното. Само не се ядосвайте - вие наистина сте изпипали всичко, но ще се появят изненадващи обстоятелства.

Риби 

Денят може да е по-напрегнат, от колкото очаквате. Бъдете внимателни към емоциите, които влагате, тъй като може да навредят на здравето ви. Не правете нищо необичайно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама