Големият Таро хороскоп за септември 2024


Големият Таро хороскоп за септември 2024
Снимка: iStock

Научете каква е вашата Таро карта за месец септември и какво означава, според зодията

Овен

Карта Таро на месеца: Десетка пентакли

Овен, вашата карта Таро за месец септември 2024 г. е Десетката пентакли. Това е най-добрата карта за получаване! Така че очаквайте радост и финансова стабилност. 

Други ще намерят щастие в компанията на семейството и дори може да ги очаква съобщение за ново бебе! Просто не забравяйте да обърнете допълнително внимание на любовния си живот. Именно там ще ви цъфтят най-много цветя този месец.

Телец

Таро карта на месеца: Асо жезли

Телци, ще бъдете силни, могъщи и уверени през септември 2024 г. Асото жезли е предвестник на изключителен стремеж и избухващ капацитет, които, ако бъдат насочени правилно, ще доведат до наистина велики неща в близко бъдеще. Така че не се сдържайте. Покажете какво имате!

Освен това, ако всичко, което докоснете, се превърне в злато, по-добре изберете къде искате да насочите тази благословия. Превръщането на нещо токсично в златно няма да ви е от полза в дългосрочен план. Но превръщането на нещо наистина красиво в същото ще го направи десет пъти по-ценно.

Вижте още: Най-важният ден от септември 2024 г. за всяка зодия

Близнаци

Карта Таро на месеца: Асо пентакли

Вашата упорита работа ще се изплати този месец, така че продължавайте напред без съмнение! Това ще се отрази както на вашите дългосрочни начинания, така и на краткосрочните идеи и дейности. Но плодовете ще зависят от изразходваната енергия. Така че модулирането на вашите очаквания също е важно тук.

Ако се чувствате призвани, прекарайте повече време в медитация и заземяване този месец. Това ще ви позволи да изминете разстоянието, без да сте нетърпеливи.

Рак

Таро карта на месеца: Асо жезли

Раци, септември 2024 г. за вас ще бъде изпълнен с любов и щастие. Асо жезли е красива карта, която да получите, ако наскоро сте казали „да“ на предложение за брак (или обратното) или сте се ангажирали с нещо ново (може би бизнес, нова работа, ново приключение) с надеждата да създадете красив живот за себе си.

Просто се уверете, че балансирате външния фокус с вътрешната грижа за себе си! Независимо дали го правите с разпускане в спа център, поглезване с любимите ви бисквитки, рисуване или нещо друго, оставете сърцето ви да ви насочи към това, което ще донесе сладост.

Лъв

Карта Таро на месеца: Двойка Пентакли

Не позволявайте на традиционното значение на Двете пентакли да повлече духа ви. В този случай това ви напомня, че големите начинания винаги имат големи предизвикателства по време на пътуването.

Ако сте сигурни, ще можете да се адаптирате и да жонглирате с това, което трябва. Това ще ви помогне да спечелите, независимо от всичко. Всъщност това ще покаже на скептиците, че ако се опитат да хвърлят прът в плановете ви, вие ще го използвате, за да си изградите крепост. Нека търпението и силата ръководят стъпките ви.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през септември 2024

Дева

Карта Таро на месеца: Пет чаши

Тази карта ви предупреждава да не пренебрегвате червени знамена, особено в тези от вътрешния ви кръг. Фалшивите приятели и токсичната семейна динамика често обучават засегнатия, че има нещо нередно с него, за да се оплаква от лошото отношение. Ако позволите на истината да ви води, тя ще ви насочи там, където душата ви ще се чувства защитена и обичана.

Все още може да се наложи да се излекувате от това, което сте преживели, но също така ще осъзнаете колко сте силни отвътре, което ще ви даде сила за по-голямото бъдеще.

Везни

Таро карта на месеца: Седем чаши

Везни, двама могат да правят танго, докато трима понякога може да са тълпа, но вашата карта Таро за септември 2024 г. ви подтиква винаги да държите възможностите си отворени, ако не сте 100% сигурни. Седемте чаши не са свързани с никоя конкретна област от живота. То се отнася еднакво за любов, бизнес, клюки, пари, лична реализация и така нататък и така нататък - така че нека този период да бъде период на изследване и растеж.

Също така ви насърчаваме да внимавате за емоциите си и да записвате чувствата си, ако изглежда, че ви поглъщат изцяло. Това е знак, че нещо важно трябва да бъде разгледано във вашето подсъзнание.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

Скорпиони

Карта Таро на месеца: Осмица пентакли

Има просто послание за вас: работете здраво и не се тревожете за останалото. Вашите артистични таланти или професионална компетентност ще бъдат признати и видими за всички. Тогава правилните хора ще ви намерят, за да ви предложат повече възможности.

Не се фокусирайте върху скептиците, докато сте на това. Може да са твърде мотивирани от завист или желание да видят падането ви, но това си е техен проблем. Доверете се на собственото си сърце и живейте автентично. Това ще ви помогне да процъфтявате и да живеете в хармония със света.

Стрелец

Таро карта на месеца: Смърт

Говори се за преходи и трансформации, когато една глава завършва и започва друга. Вие сте призовани да пуснете това, което не се вписва в новото начало и да направите място за свеж растеж, нови възможности и интригуващи приключения!

Вие също се насърчавате да бъдете по-духовни този месец (по начина, по който ви говори). Ако носи мир в живота ви, заземява ви и ви помага да бъдете по-хармонични със заобикалящата ви среда, това също ще ви помогне да преминете към тази нова фаза с увереност и сила.

Козирог

Таро карта на месеца: Императорът

Козирози, вие сте син на майка си толкова, колкото и дъщеря на баща си. Това е метафорично послание за това да запомните, че вашите корени също произлизат от онези, които може да не са като вас, независимо дали по пол, странности, таланти, обстоятелства и така нататък и така нататък. Картата Таро Император ви призовава да запомните тези корени - тези, които са различни - и да разберете, че не сте толкова различни, колкото си мислите.

Това ще ви помогне да прегърнете силните страни, които винаги са ви били достъпни, като същевременно съзнателно избягвате да допускате подобни грешки. За повечето от вас това осъзнаване косвено ще повлияе и на професионалния ви живот, тъй като виждате прилики там, където някога може да сте виждали само разлики.

Водолей 

Таро карта на месеца: Влюбените

Тази карта говори за нови пътища и нови възможности, където можете да изберете една опция и да оставите останалите зад гърба си. Така че внимавайте с действията и решенията си. Може да сте по-близо до кръстопът, отколкото си представяте, независимо дали в любовта, кариерата, личните начинания или друго.

Също така, сега е моментът да си припомните, че не е лошо да пуснете нещо или да пожертвате нещо, ако ви позволява да растете в правилната посока. Просто се уверете, че това, което решите да пуснете или да пожертвате, произтича от вашата собствена свободна воля и от ничия друга.

Риби

Таро карта на месеца: Колелото на късмета

Ако останете внимателни през този период и обърнете внимание на знаците и синхроничностите около вас, ще можете да действате, когато трябва, и да бъдете търпеливи, когато трябва. По този начин колелото може да се върти както пожелае и вие все още ще бъдете способни като сърфист, който се справя с големите вълни.

Просто се уверете, че знаете какви са истинските ви мечти за живота ви и че не задушавате творческия си дух! Това също ще ви води и ще ви донесе яснота от най-добрия вид.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама