Ето какво трябва да знаете за слънчевия си знак


Ето какво трябва да знаете за слънчевия си знак
Снимка: iStock/Guliver

Домовото разположение на Слънцето (зодията ни) е не по-маловажно от това в кой зодиакален знак се намира по време на раждането ни. Много рядко се срещат хора като например: Слънце в Овен и същевременно разположено в първи дом, а последният е естественият дом на първия знак на зодиака, независимо от часа ни на раждане. Ето защо трябва да се комбинира слънчевият ни знак с разположението по дом на Дневното светило. Това неминуемо значително ще обогати и най-вече изясни доста нюанси от собствената ни същност.

1. Хора, чието Слънце се намира в първи дом (независимо от зодията им), носят обертоновете на знака Овен - инициативност, войнственост, ентусиазъм, водачество, лидерство, пионерство, огън и др.

2. Хора, чието Слънце попада във втория дом, са насочени към ценностите, финансите,  надеждни са, по-уравновесени, упорити, но инати, тъй като този дом е естественото владение на знака Телец.

3. Слънце в трети дом - хора, насочени към комуникациите, гъвкави, по-лесно приспособими, любознателни, но често непостоянни, тъй като това е естествената област на Близнаците.

4. Слънце в четвърти дом - хора домошари, емоционални, променливи, сантиментални, грижовни, но капризни, защото това е домът на Рака.

5. Слънце в пети дом - хора обичащи удоволствията, креативността, творчеството, заниманията с деца, риска, спекулата, хазарта, защото това е домът на Лъва.

6. Слънце в шести дом - хора на дисциплината, детайлите, критиката, здравословния начин на живот, заниманията с домашни любимци, работохолизма и обикновено заемащи по-подчинени служби, защото това е естественото място на Девата.

7. Слънце в седми дом - хора на партньорствата, съдружията, търсещи баланс, но често въвличани в конфликти и стремеж към разрешаването им, защото това е домът на Везните.

8. Слънце в осми дом - потайни хора, задълбочени, често манипулатори, използващи и боравещи добре с чужди авоари, хора на крайностите и дълбоките човешки метаморфози, защото това е домът на Скорпиона.

9. Слънце в девети дом - хора оптимисти, привличани от дълги пътешествия, вечно търсещи нови хоризонти, обичащи спора, философията, религията, защото това е домът на Стрелеца.

10. Слънце в десети дом - хора стремящи се към високи постове, признание,  целеустремени и амбициозни,защото това е домът на Козирога.

11. Слънце в единадесети дом - хора насочени към идеали, хуманност, приятелски кръгове и широка популярност сред обществеността, чешити, ексцентрици,  революционери, новатори, защото това е домът на Водолея.

12. Слънце в дванадесети дом - потайни хора, непредсказуеми, саможертвени от една страна, но променливи. Също така инкогнито и склонни към задкулисни стъпки, обичащи уединението с влечение към изява в изолирани места като: болници, приюти, интернати, шпиониране, доносничество,защото това е естественото място на знака Риби.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама