Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 3-ти януари


Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 3-ти януари
Снимка: Istock/Guliver

За някои предстои ново начало в любовта, за други романтиката ще бъде табу… Ето какъв ще бъде днешният ден в любовта за всяка зодия.

Овен

Днес се чувствате изморени и изтощени от емоции. Последните дни бяха прекрасни, спокойни и изпълнени с щастие. Днес вашият любим трябва да ви даде почивка.

Телец

Чувствате се повече от прекрасно с любимия до себе си човек. Предстоят ви трудни моменти, но заедно ще се справите с всичко.

Близнаци

В последно време любовният ви живот е пълна загадка! Дори и вие не знаете какво се случва. Днес ще се объркате още повече, защото любов от миналото ще се появи отново на хоризонта.

Рак

Романтиката ви е в кръвта, но днес няма да пожънете успех в любовта. Не се разстройвайте и не приемайте всичко твърде лично, защото просто денят има различен заряд.

Лъв

Усмихнете се още сега! Днес е прекрасен ден за среща с непозната любов или за нова свалка, а защо не и за нова вълнуваща връзка!

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама