Дневен хороскоп за 10 ноември


Дневен хороскоп за 10 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ви даде по много от всичко. Дали ще е в положителна или отрицателна насока зависи от това в каква посока ще насочите мислите си. Очаква ви непредвиден разход, с който ще може да се справите. В любовта ще трябва да премислите добре, преди да действате. Големите крачки се правят бавно, за това не бързайте. Очаква ви романтична изненада под формата на подаръче.

Телец

Този четвъртък ще ви поднесе изненада, която ще е толкова неочаквана, че е възможно да я възприемете като отрицателно явление в живота ви. Всъщност ако се загледате ще видите, че положителните моменти в нея са много повече. В любовта всичко върви като по вода. Чувствате се вдъхновени и спокойствието ви дава сила да покорите света.

Близнаци

Този ден може да ви накара да си спомните отминали неща. Някои от тях може да ви натъжат, но не бива да го допускате. Миналото си е минало и никой няма право да ви съди за него. В любовта нямате какво да губите, за това действайте. По-малко мислене и повече ходове напред. Човекът си заслужава!

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама