3 зодии, които ще изпитат кармично изцеление това лято


3 зодии, които ще изпитат кармично изцеление това лято
Снимка: iStock

Летните месеци са време на дълбоко емоционално и духовно изцеление за мнозина. Навлизането на Венера и Слънцето в Рак, съчетано с Ягодовото пълнолуние в Козирог, поставя началото на трансформиращи преживявания. Това са трите зодии, които са най-готови за значителни кармични трансформации това лято.

Рак

За Рака лятното слънцестоене не само въвежда Слънцето в техния знак, но и приветства Венера, усилвайки емоциите и чувствителността. Този период е свързан със самооткриването и поддържането на аспектите от живота, които носят комфорт и радост. Раците се насърчават да се ровят в чувствата си, прегръщайки топлината на романтичните и семейни връзки. Художествената и творческа енергия, която се издига през това време, ще послужи като изход за изразяване на техния развиващ се вътрешен пейзаж.

Раците ще се възползват от насочването на засилената си интуиция, за да лекуват минали рани, като гарантират, че не позволяват на стари несигурности да възпрепятстват емоционалното им израстване. Задълбоченото ангажиране с практики, които насърчават самосъстрадание и разбиране, ще бъде от решаващо значение за тяхната трансформация.

Скорпион

Скорпионите ще претърпят дълбока трансформация това лято, повлияни от всепроникващата водна енергия от планетарните движения на Рака. Известни със своята дълбочина и интензивност, Скорпионите ще открият, че този сезон засилва тяхната емоционална и психическа чувствителност. Това е подходящо време за Скорпионите да изследват подсъзнанието си и да се свържат с най-съкровените си желания и страхове.

Повишената емоционална енергия може да бъде както завладяваща, така и просветляваща за Скорпионите. За тях е от съществено значение да участват в дейности, които заземяват и центрират духа им това лято. Като се изправят пред сенките си и прегръщат уязвимостта, Скорпионите могат да изпитат значително лично изцеление и да излязат от този сезон с по-ясна визия за своя път напред и по-силно чувство за себе си.

Вижте още: Ето как ще намерите любовта според вашия зодиакален знак

Козирог

Козирозите ще открият, че Ягодовото пълнолуние на 21 юни е критична точка за личен размисъл. Като знак, който често се фокусира върху прагматизма и отговорността, това пълнолуние предлага момент да спрете и да оцените плодовете на своя труд. Лунното влияние насърчава освобождаването от остарели цикли и прегръдката на необходимата промяна, подчертавайки области в живота, където са необходими пространство и благодарност.

Това е най-добрият момент за Козирозите да оценят ангажиментите си и да прекалибрират усилията си към по-устойчиви и изпълняващи цели. Енергията на луната ще освети значението на грижата за себе си и признаването на техните постижения, като подтиква Козирозите да се отнасят към себе си със същото усърдие, което прилагат към работата си. Оставянето на миналото и култивирането на практика на благодарност ще проправи пътя за подновена енергия и оптимизъм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама