3 зодии, които се интересуват твърде много от това, което другите мислят за тях


3 зодии, които се интересуват твърде много от това, което другите мислят за тях
Снимка: iStock

Това са трите зодии, които най-много се интересуват не от личните си чувства, а от начина, по който другите хора гледат на тях.

Близнаци

Като най-комуникативната зодия, Близнаци, вие жадувате да се докоснете и да научите от вътрешния свят на другите. Постоянно сте в състояние на приемане и освобождаване на информация, което ви кара да осъзнавате ясно съдържанието на съобщенията на другите. Въпреки че тази черта ви служи добре в много области на живота, вие сте склонни да се изгубите в претоварване с информация и може да имате проблеми с поставянето на лични граници. Склонни сте лесно да променяте мнението си и растежът идва, когато се научите да се срещате с непроменящите се, непоколебими части на това, което сте. Въпреки че другите може да имат много за споделяне, никога не е ваша работа да променяте мнението си, за да се съобразите с личното им изразяване.

Вижте още: Пълен обрат в живота на тези зодии това лято

Рак

Като зодия, която управлява Дома на семейството, Раци, вие инстинктивно защитавате тези от вътрешния си кръг. Склонни сте да се чувствате неспокойни около новодошлите и може да ви е трудно да останете ангажирани в прекалено социални условия. Емпатията е естествена за вас и да виждате изражението на сянката на другите е една от вашите лични суперсили. Вашата чувствителност може да ви накара да се фокусирате върху психическото и емоционалното състояние на другите, развивайки се като механизъм за справяне за самозащита. Част от вашата вътрешна работа е научаването на важността на саморефлексията и утвърждаването на собствения ви опит. Въпреки че може да се разсеете от енергичното състояние на другите, важно е да защитите дарбата да приоритизирате първо собствената си енергия.

Вижте още: Това са зодиите, които най-трудно отварят сърцата си

Лъв

Вие сте в най-автентичното си състояние на сила, когато споделяте светлината си със света. Вашата тенденция по подразбиране е да търсите признание от другите, не от суета, а от желание да разширите чувството си за племе и общност. Когато сте ранени, е вероятно или да се оттеглите мълчаливо, или да преувеличите действията си, за да привлечете другите. И в двата сценария сте извадени от почтеността, тъй като фокусът ви е върху това да промените себе си, за да спечелите одобрението на другите, а не от място на автентичен израз. Трябва да се научите да прегръщате фара на светлината, който сте, и това става, като се фокусирате върху това как се чувства животът ви, вместо да се грижите за външна публика. Да, има значение кой ви вижда, но това, което е много по-важно, е да поддържате връзка с това, което сте в основата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама