В края на деня мъжете искат от половинките си 3 прости неща


В края на деня мъжете искат от половинките си 3 прости неща
Снимка: Istock

Ако искате да създадете вид интимност, която да ви обвърже дълбоко и да научите какво искат мъжете от секса, тогава помислете за този процес в три стъпки.

1. Вашето приемане и любов

Проучване от 2018 г. показа един от основните начини, по които много мъже тайно носят срам – реален или въображаем – от това, че са неадекватни, от провала. Като жена, вие имате уникалната възможност да бъдете успокояващото пристанище в неговото бурно море. Така че го приемете такъв, какъвто е.

Кажете му – чрез думите си, очите си и ръцете си, докато го галите и държите – колко много го обичате. Подобни фрази ще го успокоят и ще му вдъхнат увереност: "Обичам те - мисля, че си идеален", "Обичам нещата, които правиш за мен", "Толкова съм благодарна, че си в живота ми", "Обичам тялото ти" Направете това без никаква квалификация и твърде много подробности, така че вниманието му да не се фиксира.

Вижте още: 5-те най-големи ползи от редовния секс

2. Покана да бъде герой

Мъжете обикновено не искат да им се казва какво да правят, особено от техните партньори, както се вижда от изследване от 2020 г. за възприеманата власт и пола. Но те обичат да бъдат поканени да бъдат герои. И повечето мъже се чувстват по-достойни да бъдат даващият, отколкото получаващият. Толкова много мъже казват, че удовлетворяването на партньора им е това, което ги възбужда най-много.

Затова го поканете, за да ви угоди. Отново, не само с думите ви, но и с езика на тялото ви - вашето гърчене и стенания, въздишки и тръпки. Позволете му да разбере и почувства какво отваря тялото и сърцето ви.

Вижте още: 10 супер интересни мита за секса

3. Награда за правилното изпълнение

Имаме тайна формула за жени, които искат да знаят какво искат мъжете в леглото и тя наистина работи. Това е нещо като "изходен код" за вътрешния свят на мъжете. И това е следното: Признайте и възнаградете мъжа за неговите добродетели.

Проучване от 2013 г. потвърждава как хората могат да се обучават чрез използване на условни реакции. В този случай, както често ще бъде за вас, неговите добродетели са основно това, което искате той да направи. Когато той стори нещо, което обичате, уведомете го, след което незабавно го възнаградете с вашите сладки думи. Направете това и е много по-вероятно той да направи това нещо отново - и да се почувства като герой, че го е направил правилно.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама