12 неща, които умните хора правят, за да срещнат Единствения


12 неща, които умните хора правят, за да срещнат Единствения
Снимка: iStock

Ако се чудите "Ще бъда ли сама завинаги?" през цялото време, тогава е време да промените подхода си, когато става дума за срещи.

Ако сте готови да намерите страхотна връзка, която може да доведе до трайна любов, трябва да направите равносметка на всички проблеми, които биха могли да ви спъват.

Страхувате ли се, че никога няма да имате правилния мъж в живота си? Мъж, който ви обича и цени? Копнеете ли за мъж, който иска да ви се отдаде напълно и наистина да се ожени за вас? Ако той все още не се е появил, може да е, защото несъзнателно държите любовта настрана. Само малка промяна в поведението ви може да доведе до голяма промяна в любовния ви живот.

1. Не бързайте с нищо - бъдете търпеливи

Ако сте необвързани, е трудно да не се чувствате отчаяни и нуждаещи се, но нетърпението причинява разочарование и стрес.

Давайте го бавно. Оставете нещата да се случват. Освободете се от очакванията за резултат. Вярвайте, че всичко ще се нареди.

Задръжте мисълта, че мъжът, който е правилният за вас, ще се появи в точното време и място. С търпение ще бъдете по-щастливи и по-достъпни да получите дара на любовта, когато се появи.

2. "Нахранете" душата си

Намерете положителна духовна практика или учение. Негативните и безнадеждни хора не са привлекателни. Те отблъскват любовта и правят себе си и другите нещастни.

Трудно е да останете позитивни, ако си казвате едни и същи негативни послания отново и отново. Според изследвания хроничният стрес и негативното мислене могат да намалят обема на нашия хипокампус. Осигурете си бърз достъп до книги, филми, музика, храна, вино и хора, които могат да ви подкрепят, да ви направят щастливи, да ви поддържат позитивни и балансирани и да ви помогнат да запазите надежда.

Вижте още: Приемете тези 6 истини, за да откриете вечната любов

3. Вижте, не съдете

Наблюдавайте преди да правите прибързани заключения. Спрете да бързате да осъждате мъжете, които срещате. Спрете да приемате негативното. Това действие прогонва хората.

Майка Тереза ​​казва: "Ако съдите другите хора, нямате време да ги обичате". Отворете очите си за всеки мъж, с когото се запознавате, и може просто да срещнете любовта на живота си.

4. Правете това, което ви прави щастливи

Поставете щастието си на първо място. Избягвайте да търсите любовта на всички грешни места. Отидете там, където харесвате местата и се включете в дейностите, които наистина ви допадат. Тогава ще бъдете най-естествено привлекателна и тогава ще се появи правилният мъж.

5. Установете граници и се придържайте към тях

Определете вашите очаквания. Запишете ги. Знайте кога някой е подходящ за вас и кога е време да зарежете всичко и да избягате. Създайте правила и ги използвайте, за да сте в безопасност. Знайте кога да кажете „не“. След това кажете "Напред!"

6. Променете нещата

Любовта не е задължително да влезе в живота ви, ако правите неща, където се чувствате в безопасност. Правенето на едни и същи неща многократно и очакването на нов резултат е лудост. За да получите нов резултат, трябва да правите нови неща.

Запитайте се от какво сте се страхували да направите. Обикновено това е точното нещо, от което се нуждаете, за да се съживите. Опитайте курс по йога или готварство. Отидете в библиотеката. Присъединете се към здравен клуб или туристическа група. Помогнете във вашата общност.

Опитайте нещо различно. Научете нещо ново. Запознайте се с нови хора, които харесват това, което вие харесвате.

7. Ремоделирайте вашето пространство

Създаването на подходяща среда на работното място и у дома поставя началото на любовта. Вашият офис е вашата крепост, а вашият дом е вашето светилище! Помислете кой сте. Обградете се с неща, които са красиви за вас и които ви карат да се чувствате добре. По-специално, направете спалнята си привлекателна и спокойна. Подобряването на вашата среда, така че да се чувствате добре, казва на всеки, когото поканите на посещение, че сте уверени и заслужавате тяхното внимание и усилия.

8. Освободете се от миналото

Примирете се с миналите си връзки. Научете уроците, които имат за вас. Простете на себе си и на всички останали, свързани с болката от миналото. Това е крива на учене и всеки има такава! Освободете се.

Простете на хората за болката, която са причинили. Простете си, че причинявате болка на хората! Пуснете всичко и вече няма да бъдете жертва на миналото!

Вижте още: Как да бъдете жената, която той НИКОГА няма да напусне

9. Бъдете мили с всички

Няма любов без доброта. Хората моментално разпознават и са привлечени от добротата. Ако се научите как да бъдете мили с хората, независимо дали сте привлечени от тях или не, ще откриете, че хората, и особено правилният мъж, ще бъдат привлечени от вас.

10. Излезте извън зоната си на комфорт

Когато се срещате, говорете за себе си, уважавайте границите си и казвайте истината. Покажете, че имате силата на характера и убеждението. Нека хората видят, че не се страхувате да се изправите пред страха. Не бягайте от предизвикателство. Гледайте реалността и трудните ситуации, които тя често носи право в лицето. Ще научите, че можете да се грижите за себе си.

11. Бъдете честни със себе си

Спрете да си говорите малки лъжи. Не се оправдавайте за нечие лошо поведение. Наречете го както го виждате. Не пренебрегвайте червените знамена, които ви крещят, че нещо или някой не е правилен за вас. Не губете ценно време. Познайте истината и тя ще ви направи свободни.

12. Обичайте себе си

Няма да намерите мъж, който може да ви обича истински, ако вие първо не обичате себе си. Докато нямате любов към себе си, няма да имате любов, която да дадете и не можете да дадете това, което нямате. Не очаквайте любовта на мъжа да ви даде това, което трябва да давате на себе си - това ще ви направи нуждаещи се.

Да обичаме себе си има ползи. С любовта към себе си идват по-високи нива на увереност, повече мотивация, по-малко безпокойство, по-добър сън и други, според проучване.

Когато се влюбите във вас, ще сте готови да срещнете мъж, който се чувства по същия начин. Ще можете лесно да приемете любовта на един мъж като красив подарък, какъвто е.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама