Здравей, аз съм Любовта. Реших да ти кажа...


Здравей, аз съм Любовта. Реших да ти кажа...

... да не спираш да вярваш, че съществувам. Цялото това чакане не е без причина. Всички грешни хора изпращам в живота ти, за да разбереш без колебание кой е правилният.

Не съм забравила за теб и зная колко много обич има в сърцето си. Моля те, не я превръщай в омраза, а изчакай онзи човек, който ще заслужи всяка твоя целувка, всяка грижа и всеки жест.

В най-самотните ти дни си припомни, че човек първо трябва да се научи да живее добре със себе си и тогава ще може да отвори сърцето си за други хора. Обичай себе си! Как очакваш някой да обикне теб, ако не знаеш как да обичаш себе си?

И всички влюбени около теб, знам, карат те още повече да искаш да усетиш какво е да обичаш и да бъдеш обичан. И това ще стане, потърпи още малко, аз вече тръгвам към теб...

Но обещай ми, че преди да се влюбиш, ще оставиш всички страхове настрани и ще обичаш с отворено сърце. Може да са те наранявали, но забрави ги, всичко вече минало е.

Вярвай в себе си, в чара си, в уменията и достойнствата си. Заслужаваш щастие, въпреки грешките и несъвършенствата си. Аз зная за какво мечтаеш и ще ти го дам точно тогава, когато усетя, че сърцето ти е готово да обича.
Аз съществувам...

... и идвам при теб!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама