От мъже: 3 секси качества, които една жена може да притежава


От мъже: 3 секси качества, които една жена може да притежава
Снимка: iStock

Може да си мислите, че познавате мъжете (в края на краищата сте се срещали с тях достатъчно дълго), но спирали ли сте някога да се чудите какво те намират за секси? Освен убийствено тяло и страхотна личност, какво ги кара да действат? И как да разберете дали един мъж ви харесва?

1. Нещо номер едно е увереността

Това е енергията да се чувствате удобно в кожата си. Едно от нещата, които мъжете намират за най-секси е, когато една жена им се усмихва уверено. Защото го приемат като способността си да ви накарат да се усмихнете и да имате тази магнетична искра.

Вижте още: 10 неща, които научих от 10-годишната си връзка

2. Когато му позволите да се почувства мъжествен

Когато можете да създадете ситуация, в която му позволявате да се чувства като мъж, това е секси. Наистина привлекателно качество е възприемчивостта. Когато една жена позволи на мъж да я осигури или да ѝ даде, и нямаме предвид непременно финансово. Фрази, подобни на тези, много му допадат: "Мога ли да те изведа на вечеря?", "Мога ли да изпълня тази поръчка вместо теб?, "Мога ли да взема това вместо теб на път за вкъщи?"

Толкова сме свикнали да бъдем независими и самодостатъчни – "Не, не, не, не е нужно да правиш това за мен, аз мога да го направя сама". Това кара мъжете да се чувстват сякаш не могат да направят нищо за вас: "Защо да съм наоколо, ако не мога да допринеса за живота ти?"

3. Вие сте секси, защото обичате да сте жена

Да празнувате своята женственост е супер секси. Част от женствеността означава да знаете как да получавате. Но има разлика между получаване и вземане. На много жени им трудно да получават, защото това означава, че трябва да са уязвими, а също, че не са достатъчно независими. Но мъжете наистина харесват жени, които всъщност са независими, но могат да получават от партньора си, без да се притесняват, че така той може да ги контролира.

Вижте още: От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама